• Haberler
  • Siyaset
  • İmamoğlu: Trabzon’da 13. Cumhurbaşkanımız’ın fırtınası var!

İmamoğlu: Trabzon’da 13. Cumhurbaşkanımız’ın fırtınası var!

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem...

İmamoğlu: Trabzon’da 13. Cumhurbaşkanımız’ın fırtınası var!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Trabzon’da açıklamalarda bulunuyor.

Kılıçdaroğlu’nun konuşmasında öne çıkanlar şu şekilde:

“Bu ülkenin birleşmeye ihtiyacı var. Bu ülkenin huzura ihtiyacı var. Bu ülkenin kucaklaşmaya ihticyacı var. Bu ülkede kavgadan bıkmadık mı? Trabzon’a söz, Türkiye’ye söz veriyorum; ayrımcılığı bitireceğim. Beraber olacağız, birlikte olacağız ve güzel Türkiye’yi yeniden inşa edeceğiz.

Allah nasip eder cumhurbaşkanı seçildiğimde emeklilerin hesabına 15 bin lira yatacak. Bay Kemal o paraların tamamını bulacak.

Uyuşturucu baronlara para var, beşli çetelere para var, saraylarda her şey var; emekliye gelince para yok! Yemezler, alacağım ve vereceğim. 418 milyar dolarlık bir hortum var. 418 milyar doları alacağım ve bu milletin cebine koyacağım.

Nasıl getirirsin bu parayı diyorlar, uluslararası mahkemelerde nasıl kazanacaksın? diyorlar. Onlar benim devlet adamı olduğumu bilmiyorlar. Dünyanın hiçbir mahkemesi bir devletin soyulmasına izin vermez. Davaları açacağız, paralar gelecek. Ayrıca mal varlıkları var, onları da biliyorum. Kim ne götürdüyse kuruşu kuruşuna biliyorum.

Altı lideri bir araya getiren demokrasidir, esnafın içinde bulunduğu durumdur, yolsuzluklardır, bu ülkede adalet artık olmamasıdır. Biz bir araya geldik, beraberiz. Bu ülkeye adaleti getireceğiz. Kendimize değil, saraya değil, halka çalışacağız. Sizin için mücadele edeceğiz.

Hiç kimse unutmasın, gerçek milliyetçi arıyorsanız o da biziz. Süleyman Şah Türbesi’ni kaçırdılar. Cumhurbaşkanı olarak seçildiğimde Süleyman Şah Türbesi’ni vatan toprağına tekrar getireceğim, şanlı bayrağımız orada dalgalanacak.”

“BURAYA 13. CUMHURBAŞKANI KILIÇDAROĞLU İLE GELDİM”

Ekrem İmamoğlu ise gerçekleştirdiği konuşmasında, ” Dün AFAD’ın bir mesajı bana ulaştı. Yahu güzel AFAD, kıymetli AFAD, gel bizimle işbirliğiyle yap. Ya bari milleti Trabzon’da kandırmayın.

Meteoroloji’ye göre yarın Trabzon’da kuvvetli fırtına bekleniyor. Burası doğru! Ağaç, direk ve çatı uçması, hatta baca gazı zehirlenmesi olabilir.” Yahu biz Temel fıkrası anlatırız ama zekice olur. Böyle olmaz! Ama bir konuda tutturdular. Bugün Trabzon’da, Karadeniz’de fırtına var.

13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu fırtınamız var.” dedi.

İmamoğlu, “Ben bugün her karış toprağına basan bir hemşeriniz olarak Trabzon’un meydanında coşmaya geldim. Benim için bu güzel meydanın anıları var. Bugün buradayım ama yalnız gelmedim. Bugün Türkiye Cumhuriyeti’nin 13. Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile geldim” diye konuştu.

İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çevredeki insanlara para verdiği videolar üzerine “Ben çocuklara diyorum ki bu şekilde para dağıtandan para alınmaz. Parayı göstermek ayıptır. Milletin cebinde gösterecek para bırakmadılar” ifadelerini kullandı.

İmamoğlu, “2019 seçimlerinden sonra ne dediler İstanbul’u kaybeden Türkiye’yi kaybeder dediler. İstanbul’u kazanan Türkiye’yi kazanır dediler onu da biz demedik. Seni gidi seni o günden anladın seçimi kaybedeceğini. Kaybedecekler çünkü bir avuç insanın kazanma dönemi bitti. 86 milyon kazanacak.” diyerek birleşe birleşe kazanaca Ayrışmak yok, birleşe birleşe kazacağız. Her şey çok güzel olacak diyoruz” açıklaması yaptı.

 

 

Bakmadan Geçme