• Haberler
  • Siyaset
  • Ekrem İmamoğlu ve bir genç arasında yaşanan sohbet gündem oldu

Ekrem İmamoğlu ve bir genç arasında yaşanan sohbet gündem oldu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu’nun AKP’li olduğunu belirten  bir gençle  gerçekleştirdiği sohbeti sosyal medyada...

Ekrem İmamoğlu ve bir genç arasında yaşanan sohbet gündem oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu’nun AKP’li olduğunu belirten  bir gençle  gerçekleştirdiği sohbeti sosyal medyada ses getirdi. Cuma namazını Şehzade Camii’nde kılan İmamoğlu, namaz çıkışında gençlerle sohbet edip ve fotoğraf çektirdi.

İmamoğlu bu sırada kendisine “Suriyeliler gidecek mi?” sorusu yönelten gençle dikkat çekecek bir diyalog gerçekleştirdi. Başkanım bir şey sorabilir miyim? diyerek İmamoğlu’na yaklaşan genç “Suriyeliler gidecek mi?” diye soru yöneltiyor. Sorulan soruya Ekrem İmamoğlu, “Gidecekler, sığınmacıların gitmesi lazım onların kendi ülkeleri var. Sorgusuz sualsiz, İstanbul’da şu an 2.5 milyon sığınmacı var. Biz hükümeti 7-8 sene önce uyardık” yanıtını veriyor.

Soruyu soran genç, “Yanlış anlamayın Ben AK Partiliyim. Sizi seviyorum” diyerek sözlerine devam ediyor ve “CHP diyorlar PKK’nın destekçisi diyorlar” diyor. İmamoğlu ise “Olur mu öyle şey? PKK’lının ne işi var. PKK terör örgütü meselesinde devletin sorumluluğu değil mi? PKK’lı diyorsan birine ne işi var sokakta geziyor. Teröristi gider tutuklarsın öyle değil mi? Benim seçimimi hatırlıyor musun? Son gün kala Osman Öcalan’ı konuşturdular televizyonda. Bunu yapan şimdi bana terörist diyor. En çok canımı ne yakıyor biliyor musun? Bir baba, devlet baba gibidir… Evladına terörist der mi? Suçluysa alır yargılarsın” cevabını veriyor.

 

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme