• Haberler
  • Genel
  • İmamoğlu ve Yavaş’tan ortak 14 Mayıs çağrısı

İmamoğlu ve Yavaş’tan ortak 14 Mayıs çağrısı

14 Mayıs’ta gerçekleşecek seçimler için Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayları İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş sosyal medya hesaplarından ortak bir mesaj yayımladı.

İmamoğlu ve Yavaş’tan ortak 14 Mayıs çağrısı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı yardımcısı adayları İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesaplarından aynı anda paylaşım gerçekleştirdi.  İmamoğlu ve Yavaş, seçmenlere 14 Mayıs’ta gerçekleşecek seçimler için çağrıda bulundu.

Geçtiğimiz günlerde seçim sürecindeki çalışmalarını paylaşmak üzere açtığı yeni hesaptan videolu paylaşım gerçekleştiren Yavaş, “14 Mayıs’ta yeni bir dönemi beraber başlatacağız” ifadelerine yer verdiği paylaşımında “Tüm vatandaşlarımızı Millet İttifakının platformu olan Türkiye Gönüllüleri’ne katılarak sandıklarda sorumluluk üstlenmeye davet ediyorum” dedi.

Ekrem İmamoğlu da benzer ifadelerle aynı çağrıyı gerçekleştirdi.  İmamoğlu ise videolu paylaşımında, “14 Mayıs’ta yeni bir dönemi beraber başlatacağız. Millet İttifakının platformu olan Türkiye Gönüllüleri’ne katılarak sandıklarda sorumluluk üstlenin” diye konuştu.

Bakmadan Geçme