İnanç Öktemay gözyaşlarıyla uğurlandı

Olay, İzmir’in Konak ilçesi Alsancak semtinde meydana geldi. Şiddetli yağış nedeniyle cadde ve sokaklar su altında...

Olay, İzmir’in Konak ilçesi Alsancak semtinde meydana geldi. Şiddetli yağış nedeniyle cadde ve sokaklar su altında kalmıştı. 23 yaşındaki Özge Ceren Deniz ve 44 yaşındaki İnanç Öktemay, yağmura yakalanarak yoldaki su birikintisinden geçmeye çalıştıkları sırada elektrik akımına kapıldılar ve hayatlarını kaybettiler.

Güvenlik Kamerası Görüntüleri Ortaya Çıktı

İki arkadaşın elektrik akımına kapılarak ölüme gittiği anlar, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde Özge Ceren Deniz’in karşıya geçmek isterken mazgalın bulunduğu noktada akıma kapılarak yere düştüğü, bu sırada yardım etmek isteyen İnanç Öktemay’ın da aynı şekilde akıma kapıldığı anlar yer aldı. Ayrıca, bölge esnafının da yardım etmeye çalıştığı görülüyor.

Annenin Feryatları Yürekleri Dağladı

Hayatını kaybeden İnanç Öktemay’ın cenazesi, Buca ilçesindeki Yeniyol Camii’ne getirildi. Cenazede anne Nevin Öktemay’ın acı feryatları yürekleri dağladı. Anne Öktemay, “Benim oğlum genç yaşta ölümü hak etmedi. Oğlum daha damatlık giyecekti, el ele tutuşup öldüler. Hem annesi hem babası olup zor şartlarda büyütmüştüm” dedi. İnanç Öktemay’ın cenazesi, ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Buca ilçesinde toprağa verildi. Cenazeye, Öktemay’ın ailesinin yanı sıra, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınar Mutlu, dayısı ve aynı zamanda Pamukkale Belediye Başkanı olan Ali Rıza Ertemur, arkadaşları ve yakınları katıldı.

Özge Ceren Deniz’in Cenazesi

İzmir Demokrasi Üniversitesi Tıp Fakültesi 5. sınıf öğrencisi olan Özge Ceren Deniz’in ise memleketi Osmaniye’de defnedileceği belirtildi.

İHA

Bakmadan Geçme