• Haberler
  • Gündem
  • “İnci Taneleri” dizisine “Nusret” rolüyle o isim katıldı

“İnci Taneleri” dizisine “Nusret” rolüyle o isim katıldı

BKM imzalı dizinin ilk bölümü, Dilber’in pavyon dansı akımıyla adeta bir bomba etkisi yaratmıştı. YouTube üzerinden...

BKM imzalı dizinin ilk bölümü, Dilber’in pavyon dansı akımıyla adeta bir bomba etkisi yaratmıştı. YouTube üzerinden sadece 17 saatte 2 milyon izlenmeyi aşan dizi, dans sahnelerinde elde ettiği 12 reytingle dikkat çekmişti. Hazar Ergüçlü’nün Dilber karakterine hayat verdiği sahneler, Sincanlı Erkal Sonel’e ait “Gemileri Yakarım” şarkısı eşliğinde seyirciyi büyülemişti.

Dizinin ikinci bölümüyle birlikte ana oyuncu kadrosuna Rıza Kocaoğlu da katılıyor. “Tuzak” dizisinin ardından ekrana geri dönen Kocaoğlu, bu sefer “Nusret” karakteriyle izleyicilerle buluşacak. İlk sahneleri hapishanede geçecek olan Nusret’in dışarı çıktıktan sonra nasıl bir hikaye içine gireceği ise merak konusu.

“İnci Taneleri” dizisi, sosyal medyada gündem oluşturan Dilber dansı akımıyla olduğu kadar, geniş bir izleyici kitlesine hitap eden etkileyici hikayesiyle de dikkat çekiyor. Rıza Kocaoğlu’nun dahil olmasıyla birlikte, dizinin heyecanı daha da artacak gibi görünüyor. İzleyiciler, Nusret karakterinin hikayesini ve dizinin gelişen olaylarını merakla bekliyor.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme