• Haberler
  • Spor
  • İrfan Can Kahveci Fenerbahçe’den ayrılıyor mu? İşte yıldız futbolcunun vedası…

İrfan Can Kahveci Fenerbahçe’den ayrılıyor mu? İşte yıldız futbolcunun vedası…

İsmail Kartal'ın Fenerbahçe'ye teknik direktör olarak geldiği günden bu yana yıldızı iyice parlayan isimlerin başında yer alan İrfan...

İsmail Kartal’ın Fenerbahçe’ye teknik direktör olarak geldiği günden bu yana yıldızı iyice parlayan isimlerin başında yer alan İrfan Can Kahveci ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. Bu sezon şampiyonluk özlemini dindirmeyi hedefleyen Fenerbahçe’de İrfan Can Kahveci olayı iyice kafaları karıştırdı.

Fenerbahçe’ye geldiği günden bu yana beklentileri karşılayamayan İrfan Can Kahveci şu an takımın en kilit isimlerinden biri haline gelmiş durumda. İrfan Can Kahveci’nin son dönemde iyice yıldızı parladı ve tecrübeli futbolcu Avrupa devlerini adeta peşine takmış durumda. Fenerbahçe yönetimi İrfan Can Kahveci ayrılığına onay vermezken yıldız futbolcunun niyeti Avrupa’ya gitme yönünde olduğu iddia edildi. Performansının her geçen gün üstüne koyan İrfan Can Kahveci ara transfer döneminde gelen teklifleri değerlendireceği ve takıma veda edeceği iddia edildi.

Başarılı futbolcu İrfan Can Kahveci ayrılığı ile ilgili son sözü Fenerbahçe yönetimi söyleyecek. İddiaların ardından Fenerbahçe yönetimi ve İrfan Can Kahveci cephesinden bir açıklama geldiğinde sizlerle paylaşmış olacağız.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme