İş garantili okul

Ülkelerin gelişmelerinde ve kalkınmalarında sanayileşmenin ana unsuru olan bilgi birikimi, beceri ve iş alışkanlığına sahip olan...

Ülkelerin gelişmelerinde ve kalkınmalarında sanayileşmenin ana unsuru olan bilgi birikimi, beceri ve iş alışkanlığına sahip olan yüksek verimi sağlayabilecek insan gücünün meydana çıkarılması zorunluluktur. Kalifiye elemanların bilgi ve yeteneği, ekonomik başarının yapısını oluşturur. Mesleki eğitimler iki amaca yönelik gerçekleştirilir; kişilere başarılı bir meslek sahibi olmalarına hazırlamak ve ülke ekonomisine katkı sağlayabilecek vasıflı elemanları yetiştirebilmektir.

1944 yılından itibaren 8 farklı alanda mesleki eğitim veren okulumuzda Meslekî ve teknik eğitim ile bireylerin ilgi, yetenek ve mizaçları doğrultusunda uygun öğrenme fırsatlarının sunulduğu, iş ve meslek ahlakını merkeze alan yenilikçi, istihdama hazırlayan, iktisadi ve sosyal sektörlerin ihtiyaçlarına göre geliştirilen ve paydaş­larla iş birliği içinde sürekli yenilenen bir meslekî ve teknik eğitim sistemi uygulanmaktadır.

Sektörün meslekî ve teknik eğitim süreçlerinde etkin bir şekilde yer aldığı, sektör lider­leri ile iş birliği imkânlarının artırıldığı, sektörel iş birliği protokolleri ve iyi uygulama mode­li olabilecek uygulamaların hayata geçirildiği, ulusal ve uluslararası düzeyde her türlü projelerin etkin bir şekilde yürütüldüğü okulumuz %100 iş garantili bir okuldur.

Okulumuzu tercih eden tüm öğrencilerimizi iyi vatandaş olarak yetiştirmenin yanı sıra ilgi ve yetenekleri doğrultusunda tercih ettiği meslek kolunda birer ahi olarak yetiştirerek istihdam edilmelerini sağlıyoruz. Daha iyi bir gelecek için sizi yeni teknolojiye uygun meslek öğrenebileceğiniz bölümlerimize bekliyoruz.

CEMİL ZEYBEKLER

 

Bakmadan Geçme