İstanbul'da bir okulda silahlı dehşet! 

İstanbul Beşiktaş'taki Levent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde bir öğretmenin tartışma sonrası silahını ateşle kullanması paniğe neden oldu. Olayda yaralanan ya da ölen olmadı, öğretmen Serdar A. gözaltına alındı.

İstanbul Beşiktaş'taki Levent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde bir öğretmenin tartışma sonrası silahını ateşle kullanması paniğe neden oldu. Olayda can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken, Öğretmen Serdar A. gözaltına alındı.

İstanbul Beşiktaş'ta Levent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde bir öğretmenin silahla ateş etmesi, okulda paniğe yol açtı. Olay, 34 yaşındaki öğretmen Serdar A.'nın okul müdürü ile tartışmasının ardından yaşandı. Tartışma sırasında silahını müdüre doğrultan Serdar A., silahının tutukluk yapması nedeniyle okulun bahçesine çıkmak zorunda kaldı. Burada silahın ateş alması sonucu, ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Öğrenciler ve öğretmenler arasında kısa süreli bir panik yaşanırken, öğretmen gözaltına alındı. Olayda ölen veya yaralanan olmaması sevindirici bir durum olarak kaydedildi ve incelemelerin sürdüğü belirtildi.

Bakmadan Geçme