• Haberler
  • Asayiş
  • İstanbul Sarıyer’de Cinayet: Katil Cesedin Yerini Çöp Konteynerine Yazdı!

İstanbul Sarıyer’de Cinayet: Katil Cesedin Yerini Çöp Konteynerine Yazdı!

Olay, Sarıyer Rumelikavağı mevkiinde bulunan Belgrad Ormanı’nda gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, ormana su almaya giden bir...

Olay, Sarıyer Rumelikavağı mevkiinde bulunan Belgrad Ormanı’nda gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, ormana su almaya giden bir grup vatandaş çöp konteynerinin üzerinde “Ceset aşağıda” yazılı bir not buldu. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

300 METRE AŞAĞIDA BULUNDU

İtfaiye ekiplerinin yaklaşık iki saatlik çalışması sonucunda, notun bulunduğu çöp konteynerinin yaklaşık 300 metre aşağısında bir erkeğe ait ceset bulundu. Cesedin kimliği ve ölüm nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.

İHBAR NOTU

Cinayetin ardından katil, cesedin yerini bir çöp konteynerine bıraktığı notla ihbar etti. Notta “Ceset aşağıda” yazıyordu. Bu not, katilin kimliğinin ve cinayetin nasıl işlendiğinin belirlenmesine yardımcı olabilir.

SORUŞTURMA AÇILDI

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. Polis, cinayetin işleniş şeklini ve katilin kimliğini belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor.

Bakmadan Geçme