İstismara uğrayan Sıla bebek entübe durumda

Tekirdağ'da şiddet gören ve istismara uğrayan Sıla bebek, tedavi gördüğü hastanede entübe durumda olduğu ve tedavisinin devam ettiği açıklandı.

Türkiye, Diyarbakır'da canice katledilen 8 yaşındaki Narin olayına odaklandığı bugünlerde bir vahşet haberi de Tekirdağ'dan gelmişti. Tekirdağ'da 5 Eylül günü yaşanan olayda 2 yaşındaki S.Y. isimli çocuk, beyin kanaması geçirmiş ve vücudunda ciddi darp izleri ile hastaneye kaldırılmıştı. Durumu ağır olan çocuk, acil ameliyat edilerek yoğun bakıma alınmıştı. Sıla bebeğin sağlık durumu hakkında yapılan açıklamada, durumunun entübe olduğu ve tedavisinin devam ettiği açıklandı.

ANNE VE 2 ÇOCUK TUTUKLANDI

Olayın ardından çocuğun annesi B.Y. kızının televizyon ünitesinden düşerek yaralandığını iddia etmişti. Ancak yapılan incelemelerde bebeğin şiddet gördüğü belirlenmiş ve devam eden soruşturma neticesinde anne B.Y. ile olayda ihmali olduğu düşünülen kişiler gözaltına alınmıştı. 
Anne, çocuğun yaralanmasını adli makamlardan gizlemeye çalıştığı için tutuklanırken, bebeğin bırakıldığı komşularının 13 ve 14 yaşlarındaki iki çocuğu da tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.
Ailenin 5 yaşındaki diğer bir çocuğu ise koruma altına alındığı öğrenildi. 
 

Bakmadan Geçme