‘İttifaksız İstanbul’u kazanacağız’

CHP İstanbul İl Başkanlığı'na iki gün önce başvurarak İBB Başkanlığı’na aday adayı olan Bakırköy Belediye Başkanı...

CHP İstanbul İl Başkanlığı’na iki gün önce başvurarak İBB Başkanlığı’na aday adayı olan Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, partililerle bir otelde düzenlenen toplantıya katıldı.

Konuşmasına 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutlayarak başlayan Kerimoğlu, “Kemal Kılıçdaroğlu’nun linç edilmesine, sosyal medya trolleri aracılığıyla haksız eleştirilere ve kaybettiğimiz seçimlerin sorumluluğunu tek başına ona yıkanlarda sevgi göstermeyen, saygı göstermeyen, vefa göstermeyen ve ilk fırsatta ceketinin içinde sakladığı hançeri sırtına vuran o vefasız o kalpsiz, o yüreksiz insanlarda, engel onlarda” dedi.

İBB Başkan aday adaylığı için başvurduğunu başvurusunun ardından “Neden İBB Başkanlığı için aday oluyorsun” şeklinde eleştirenler olduğunu ifade eden Kerimoğlu “Cumhuriyet Halk Partisi Başkanlığı için bile en sade üyenin bile aday olma hakkı varken neden İBB Başkanlığına adaylık başvurusu yapmak ağır eleştirilere ve sosyal medya lincine neden oluyor. Soruyorum; nedir bu Büyükşehir Belediye Başkanlığındaki kutsiyet, nedir bunun tek adamlığı, nedir bu kendisinden başkasının adaylığına karşı çıkan tutum ve tavır?!” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme