“İyi de Ben Kimim” sergisine yoğun ilgi

20 Temmuz 2024 tarihinde saat 19.00’da Alaçatı Peri Art Sanat Galerisi’nde gerçekleşen sergi açılışı, sanatseverlerden büyük...

20 Temmuz 2024 tarihinde saat 19.00’da Alaçatı Peri Art Sanat Galerisi’nde gerçekleşen sergi açılışı, sanatseverlerden büyük ilgi gördü. Serginin küratörlüğünü Özer Ulukaya üstlendi ve Çeşme Belediyesi’nin destekleriyle düzenlendi. Sergide, genç sanatçı Şevval Bıdı’nın öne çıkan eserleri 10 gün boyunca sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.

ŞEVVAL BIDI KİMDİR?

Şevval Bıdı, Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi resim bölümünden 2024 yılında mezun oldu. Mezuniyetinin ardından İzmir Sanat Fuarı’nda eserlerini sergileyerek sanat yolculuğuna başladı. İlk eserleri sanatseverler tarafından büyük ilgi gördü ve bu durum sanatçı için önemli bir dönüm noktası oldu.

Daha sonra Küratörlüğünü Özer Ulukaya’nın yaptığı Uluslararası Barborossa Sanat Çalıştayı’na davet edilen Şevval Bıdı, burada çalışmalarıyla dikkat çekti. Geleneksel motifleri modern bir bakış açısıyla yorumlayarak ve pop art ile neon renkleri harmanlayarak ürettiği eserleriyle sanatseverlerin beğenisini kazandı.

Sergi, sanatseverler arasında büyük ses getirdi ve Şevval Bıdı’nın gelecek vaat eden sanat yolculuğuna olan ilgiyi bir kez daha pekiştirdi.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme