• Haberler
  • İzmir
  • İYİ Parti İzmir’de 14 farkla yeni başkan Bezircilioğlu oldu

İYİ Parti İzmir’de 14 farkla yeni başkan Bezircilioğlu oldu

Sıla ARABACIOĞLU/YENİ İZMİR-İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı 3'üncü Olağan Kongresi, Celal Atik Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirildi....

İYİ Parti İzmir’de 14 farkla yeni başkan Bezircilioğlu oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sıla ARABACIOĞLU/YENİ İZMİR-İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı 3’üncü Olağan Kongresi, Celal Atik Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Sarı Liste’de Ülkü Doğan, Mavi Liste’de Sinan Bezircilioğlu yarışırken oy kullanma işlemi 14.20 itibariyle başladı 17.00’da ise sona erdi. Toplamda 652 oy kullanılırken 5’i geçersiz sayıldı. Kullanılan oyların 333’ünü Sinan Bezircilioğlu alarak İYİ Parti İzmir’in yeni başkanı oldu.

SİNAN BEZİRCİLİOLU KİMDİR?

1976 yılında İzmir’de doğan Bezircilioğlu, ortaokul ve lise öğrenimini İzmir Amerikan Koleji’nde tamamladı. İstanbul Teknik Üniversitesi Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği bölümünden 1998’de mezun olduktan sonra, İngiltere Manchester’da Salford Üniversitesi’nde işletme MBA derecesi alarak 2000 yılında Türkiye’ye döndü.

İYİ Parti İzmir Urla İlçe teşkilatı kurucu üyelerinden olan Doğan, 2017-2019 arasında Urla İlçe Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu. 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Urla’da İYİ Parti 1. sıradan belediye meclis üyesi adayı olarak İYİ Parti’yi temsil etti. 2019-2020 döneminde STK’lardan sorumlu il başkanı başdanışmanı olarak görev yaptı.

Altınordu Spor Kulübü ve Konak Müteahhitler ve İş Adamları Derneği’nin yönetim kurulu başkanlığı görevlerini yürütüyor. İzmir Ticaret Odası Disiplin Kurulu Üyesi olan Bezircilioğlu, aynı zamanda Tarihi Kemeraltı Esnaf Derneği Denetim Kurulu Üyesi. Merkezi Ankara’da olan Türkiye Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler Serbest Meslek Mensupları Yöneticileri Vakfının (TOSYÖV) yönetim kurulu üyesi ve İzmir temsilcisi. Bezircilioğlu, ayrıca İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (IZVAK) ve Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) yönetim kurulu üyesi.

Bakmadan Geçme