• Haberler
  • Genel
  • İYİ Parti saldırısı şüphelisinden ilk açıklama

İYİ Parti saldırısı şüphelisinden ilk açıklama

İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı’na düzenlenen silahlı saldırının şüphelisinin ifadesinden ilk kesitler ortaya çıktı.

İYİ Parti saldırısı şüphelisinden ilk açıklama
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı’na düzenlenen silahlı saldırının şüphelisi olarak gözaltına alınan  inşaat bekçisi: “Hırsızları korkutmak için ruhsatlı silahımı çıkararak havaya doğru ateş ettim. Sabah olunca da uyamaya gittim.” dedi.

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Buğra Kavuncu dün, yaşanan olay ile ilgili emniyet ve valiliğin yaptığı açıklamaları inandırıcı bulmadıklarını ifade etti.

Kavuncu Halk TV’ye konuştuğu yayında şu ifadeleri kullanmıştı:

“Biz bu açıklamaları hiç inandırıcı bulmadık. 2 kurşun ne hikmetse İyi parti binasına isabet etmiş. Olayın saatine dair elimizde bir bilgi yok. Bir kurşun ön taraftan koltuğun oraya girmiş orada biri oturuyor olabilirdi. Diğer kurşun da toplantı odamızda genel başkanımızın fotoğrafına denk gelmiş. Kurşunların isabet ettiği iki yerde de ne tesadüf ki Genel Başkanımız Meral Akşener’in fotoğrafı var.

Ülkede bu tip olayların dönmediği bu tip konuşmaların yapılmadığı bir gündem olsaydı biz o zaman buna kriminal bir olay diyebilirdik. Ama burası Türkiye… Biz bu tehditleri çok kez aldık. Bu dili kullanan bir Cumhurbaşkanı olursa bunları yaşarız.”

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme