İZDENİZ’den 29-30 Nisan için uyarı

İZDENİZ’den yapılan açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın miting düzenleyeceği bugün için ve  ayrıyeten 1 Mayıs’ta İzmir Valiliği tarafından...

İZDENİZ’den 29-30 Nisan için uyarı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İZDENİZ’den yapılan açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın miting düzenleyeceği bugün için ve  ayrıyeten 1 Mayıs’ta İzmir Valiliği tarafından alınan emniyet tedbirleri kapsamında seferlerin Pasaport iskelesinden devam edeceği duyuruldu.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

”29 Nisan Cumartesi ve 01 Mayıs Pazartesi, İzmir Valiliği tarafından alınan emniyet tedbirleri kapsamında, ALSANCAK İskelesi 08.00 — 20.00 saatleri arasında kapalı olacaktır. Belirlenen saatler arasındaki seferlere PASAPORT İskelesi’nden devam edilecektir. Belirtilen tarihlerde, alınan ve alınabilecek olan emniyet tedbirleri nedeniyle yaşanabilecek gecikme/iptal gibi olumsuzlukların minimum seviyede kalmasının sağlanması amacıyla gerekli tüm düzenlemeler planlanmıştır. ”

30 Nisan’da Pasaport İskelesi kapalı

İZDENİZ, Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun miting yapacağı 30 Nisan Pazar günü emniyet tedbirleri nedeniyle Pasaport İskelesi’nin kapalı olacağını duyurdu. Yapılan açıklama ise şu şekilde:

“30 Nisan Pazar Günü alınan emniyet tedbirleri kapsamında, PASAPORT İskelesi kapalı olacaktır. 30 Nisan Pazar Günü için alınan ve alınabilecek olan emniyet tedbirleri nedeniyle yaşanabilecek gecikme, iptal gibi olumsuzlukların minimum seviyede kalmasının sağlanması amacıyla ALSANCAK – KARŞIYAKA arasında ek seferler planlanmıştır.”

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme