• Haberler
  • İzmir
  • İZDOĞA 14 personel alacak! İşte aranan şartlar ve başvuru tarihi…

İZDOĞA 14 personel alacak! İşte aranan şartlar ve başvuru tarihi…

İZDOĞA – İzmir Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruması İyileştirilmesi Müşavirlik ve Proje Hiametleri Tic. Ve San. A.Ş'ye...

İZDOĞA – İzmir Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruması İyileştirilmesi Müşavirlik ve Proje Hiametleri Tic. Ve San. A.Ş’ye farklı birimlerde daimi çalışacak 14 personel alınacağını bildirdi.

1 Makine mühendisi, 1 inşaat teknikeri, 1 tekne kaptanı, 1 kişisel bakımcı, 5 büro personeli, 2 işçi, 2 temizlik personeli ve 1 kamyon şoförünün daimi kadroya alınacağı bildirildi.

Adayların 19 Ocak 2024 tarihinde İnsan Kaynakları Personeli Simge Şeker’e, www.izmir.bel.trtr//InsanKaynaklari/259linki üzerinden CV’lerini ulaştırmaları gerektiği bildirildi

Adaylarda aranan şartlar şu şekilde aktarıldı:

Makine mühendisi;(Erkek adaylar askerliğini bitirmiş, sağlık sorunu ve adli sicil kaydı bulunmayan, üniversitenin makine mühendisliği bölümünden mezun, analitik, sonuç odaklı ve ekip çalışmasına yatkın, sürekli gelişime ve öğrenmeye açık)

İnşaat teknikeri;(Erkek adaylar askerliğini bitirmiş, sağlık sorunu ve adli sicil kaydı bulunmayan, üniversitenin ilgili bölümünden mezun, yoğun iş temposuna ayak uydurabilen, esnek çalışma saatlerine sahip)

Tekne kaptanı, (Erkek adaylar askerliğini bitirmiş, sağlık sorunu ve adli sicil kaydı bulunmayan, en az 2 yıl kaptanlık tecrübesine sahip, Tayfa//yardımcı sınıfı gemi adamları için yeterlilik belgesine sahip- Yeterlilik düzeyi: Gemici)

Kişisel bakımcı, (Erkek adaylar askerliğini bitirmiş, sağlık sorunu ve adli sicil kaydı bulunmayan, en az ilkokul mezunu, iletişim becerileri yüksek, sertifika ve ilgili belgelere sahip)

Büro personeli, (Erkek adaylar askerliğini bitirmiş, sağlık sorunu ve adli sicil kaydı bulunmayan, en az lise mezunu, iyi derece bilgisayar – MS Office Programları bilmesi)

İşçi (Erkek adaylar askerliğini bitirmiş, sağlık sorunu ve adli sicil kaydı bulunmayan, en az ilkokul mezunu, yoğun iş temposuna ayak uydurabilen),

Kamyon şoförü; (Erkek adaylar askerliğini bitirmiş, sağlık sorunu ve adli sicil kaydı bulunmayan, en az lise mezunu, E sınıfı ehliyete ve psikoteknik- SRC3 belgelerine sahip),

Temizlik personeli;(Erkek adaylar askerliğini bitirmiş, sağlık sorunu ve adli sicil kaydı bulunmayan, en az ortaokul mezunu, düzenli ve sistemli çalışan, hijyen eğitimi almış ve hijyen belgesine sahip.)

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme