İZELMAN Anaokulları 13 bölgede eğitim veriyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İZELMAN Anaokulları, 2023-2024 eğitim döneminde 'eğlenerek öğrenme' ilkesi ile erken çocukluk döneminde...

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İZELMAN Anaokulları, 2023-2024 eğitim döneminde “eğlenerek öğrenme” ilkesi ile erken çocukluk döneminde öğrencilerini tüm gelişim alanlarında desteklemeye devam ediyor. Kent merkezinin yanı sıra çevre yerleşimlerde de hizmet veren İZELMAN A.Ş.’nin anaokullarına Çiğli Ataşehir ile Torbalı şubeleri de eklendi. Cumhuriyet’in 100.yılında 20 şubeye ulaşılması hedeflenirken Gaziemir, Tire, Kiraz, Bergama, Bayındır, Urla ve Menemen şubelerinin de bu yılın sonuna kadar hizmete alınması planlanıyor.

KİRAZ YOLDA

2019 yılında 7 olan İZELMAN Anaokulu sayısının Çiğli Ataşehir ve Torbalı ile birlikte 13’e çıktığını belirten İZELMAN Anaokulları Müdürü Eda Kaygusuz, “En yakın zamanda Kiraz Anaokulumuz da hizmete başlayacak. Tunç Başkanımızın eğitimde fırsat eşitliği vizyonu doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her geçen gün sayıları artan anaokullarımız ile birlikte daha çok veliye ve öğrenciye ulaşıyoruz. Öğretmenlerimiz ön lisans ve lisans mezunu. Bu sene ilk kez okullar açılmadan önce öğretmenlere ve okul idarecilerine eğitim seminerleri düzenledik. İkinci eğitim seminerini ise sömestr tatilinde yapacağız. Kendimizi sürekli geliştirerek çocuklarımıza en iyi eğitimi sunmayı hedefliyoruz” dedi.

Haber Bülteni 

Bakmadan Geçme