İZİKAD Ankara'da

Anıtkabir'de Atatürk'ün huzuruna çıkan İZİKAD üyeleri, aynı zamanda Ankara Sanayi Odası'nı da ziyaret etti.

İZİKAD Ankara'da
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İzmir İş Kadınları Derneği (İZİKAD), Yönetim Kurulu Üyeleri Ankara’ya gitti. Her yıl geleneksel olarak tüm dünyadan önce kadınlara seçme ve seçilme hakkını vererek ülkemiz kadınlarının hak ettiği değeri teslim eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Anıtkabir’de huzuruna çıkan İZİKAD, aynı zamanda Ankara Sanayi Odası’nı da ziyaret etti. İZİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Betül Sezgin Anıtkabir Anı Defteri’ne kadınların minnettarlığını yazarken, Ankara Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Ardıç ile İzmirli ve Ankaralı iş kadınları arasında köprü kurma ve ortak projeler üretme konusunda fikir alışverişinde bulundu.

ATATÜRK’E TEŞEKKÜR 

Her yıl 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle mutlaka Anıtkabir ziyareti gerçekleştirdiklerini belirten İZİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Betül Sezgin, “8 Mart tüm dünya kadınları için önemli ve değerli. Bu coğrafyanın kadınları olarak ne mutlu ki bize, birçok hakkımızı teslim eden bir kurucu öndere sahibiz. İZİKAD için bu ziyaret bir 8 Mart geleneği oldu. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü farkındalık ve mücadele günüdür. Bu anlamda biz kadınlara en önemli desteği vermiş, nice hakkımızı teslim etmiş Atatürk’ümüzü anmadan, onun huzuruna çıkarak teşekkür etmeden bu günü geçirmemiz düşünülemez. Bu yıl da bunu tekrarladık, her yıl da bunu sürdüreceğiz” diye konuştu.

ASO İLE İZİKAD İŞ BİRLİĞİ 

Anıtkabir ziyareti sonrası Ankara Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Ardıç’ı da makamında ziyaret ettiklerini belirten İZİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Betül Sezgin ve İzmir ve Ankara arasında özellikle iş kadınları açısından köprü olmak istediklerini kaydetti. İZİKAD Başkanı Sezgin, “Ankara Sanayi Odası ile verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Önümüzdeki süreçte beraber işbirlikleri yapabileceğimizi düşünüyorum”  diye konuştu.

Ankara Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Ardıç ise İZİKAD’ı ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İZİKAD İzmirli iş kadınlarının en önemli örgütlerinden biri. Kendileri ile gelecekte projelerde beraber çalışmak isteriz. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, İZİKAD’a başarılar diliyorum” dedi.

 

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme