• Haberler
  • İzmir
  • İzmir'de 14 Ekim 2024 hava durumu : Öğle saatlerine dikkat edin !

İzmir'de 14 Ekim 2024 hava durumu : Öğle saatlerine dikkat edin !

Pazartesi günü planlarınızı etkileyebilecek sıcaklıklar neler? İzmir'in farklı bölgelerinde hava durumu neden bu kadar değişken? Az bulutlu bir gün mü yoksa sıcak hava etkisini daha fazla mı hissettirecek? Hangi saatlerde güneşe karşı daha dikkatli olmalısınız? Kıyı kesimlerdeki serinlik sizi şaşırtabilir mi? Sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği bu gün, şehri nasıl etkileyecek?

14 Ekim 2024 Pazartesi günü İzmir'de hava durumu genellikle az bulutlu olacak. Şehir genelinde sıcaklıklar mevsim normallerinin biraz üzerinde seyredecek. İzmir merkezde günün en yüksek sıcaklığı 31°C olarak beklenirken, özellikle iç kesimlerde sıcaklıklar daha yüksek değerlere ulaşacak. Örneğin, Bornova ve Menemen'de 34°C, Kiraz ve Ödemiş'te ise 36°C'ye kadar çıkacağı tahmin ediliyor. Çeşme, Foça ve Güzelbahçe gibi kıyı bölgelerinde ise hava sıcaklıkları daha ılıman olup 29°C civarında seyredecek.

Rüzgar, kuzey yönlerden orta kuvvette esecek ve denizlerde görüş mesafesi genel olarak iyi olacak. İzmir'deki açık hava planları için genel olarak uygun bir gün gözükse de, yüksek sıcaklıklara karşı dikkatli olunması ve güneşin etkili olduğu öğle saatlerinde gölgede kalınması öneriliyor. 

Bakmadan Geçme