İzmir'de 15 Eylül 2024 hava durumu

İzmir'de 15 Eylül Pazar günü için hava durumu raporu açıklandı.

Hafta sonunu dışarıda değerlendirmek isteyenler için serin ve rüzgarlı bir gün bekleniyor. Gün içerisinde en düşük sıcaklık 20°C, en yüksek sıcaklık ise 29°C olacak. Özellikle sabah ve akşam saatlerinde daha serin bir hava etkisini gösterecek.

Nem Oranındaki Değişiklikler

Nem oranı, sabah saatlerinde oldukça yüksek olacak. Gün içinde en yüksek nem oranı %95 seviyelerine ulaşırken, öğle saatlerinde nemin %36'ya kadar düşmesi bekleniyor. Özellikle sabah saatlerinde hissedilen sıcaklık nem nedeniyle biraz daha yüksek olabilir, ancak günün ilerleyen saatlerinde bu durum hafifleyecek.

Güneybatıdan Esen Rüzgarlar

Rüzgar, güneybatı yönünden 16 km/sa hızında eserek gün boyunca İzmir'e hafif bir serinlik getirecek. Rüzgarın etkisi, özellikle akşam saatlerinde hissedilecek ve dışarıda vakit geçirenlere ferahlatıcı bir hava sağlayacak.

Güneşli ve Parçalı Bulutlu Bir Gün

İzmir'de 15 Eylül Pazar günü, genellikle güneşli ve parçalı bulutlu bir hava hakim olacak. Yağış beklenmiyor, bu da açık hava etkinlikleri için ideal bir ortam yaratıyor.

Tavsiyeler

Sabah saatlerinde dışarıda vakit geçirecek olanlar, yüksek nem nedeniyle dikkatli olmalı.
Gün içerisinde hafif bir rüzgarla birlikte sıcaklığın düşeceği öngörülse de, güneş koruyucu kullanmak önemli.

Rüzgarın etkisiyle akşam saatlerinde serin bir hava hakim olacağı için ince bir hırka veya ceket bulundurulması faydalı olabilir.
İzmir'de hafta sonunu doğada veya dış mekanlarda geçirmek isteyenler için serin ve rüzgarlı bir pazar günü bekleniyor.

Bakmadan Geçme