İzmir'de 3 çocuğunu katleden baba öldü!

İzmir'de 4 çocuğundan 3'ünü öldürüp 1'ini de yaraladıktan sonra intihar girişiminde bulunan Vesim Şimşek, tedavi gördüğü hastanede öldü.

İzmir'in Bornova ilçesinde yaşanan korkunç olayda, Vesim Şimşek isimli bir erkek, 4 çocuğundan 3'ünü öldürdü ve 1'ini de yaraladıktan sonra intihar girişiminde bulundu. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Vesim Şimşek, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

BORNOVA'DAKİ AİLE CİNAYETİ DETAYLARI

Olay, 27 Ağustos sabahı İzmir'in Bornova ilçesi Merkez Mahallesi'ndeki dağlık bir alanda gerçekleşti. Eşiyle ayrı yaşayan ve psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Vesim Şimşek (45), çocukları Hiranur (11), Cemre (4), Ceylin (2) ve Nira Şimşek'i (14) sabahın erken saatlerinde dağlık alana götürdü. Burada, yanında taşıdığı tabanca ile çocuklarına ateş açtı ve ardından aynı silahla kendine ateş ederek intihar girişiminde bulundu.

3 ÇOCUĞUNU ÖLDÜRDÜ, 1 ÇOCUĞU AĞIR YARALI

Olay yerinde Cemre, Ceylin ve Nira hayatını kaybederken, ağır yaralanan Hiranur ve intihar girişiminde bulunan baba Vesim Şimşek, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Çocukların cenazeleri İzmir Adli Tıp Kurumu'ndaki işlemlerinin ardından, anne Naciye Şimşek'in yaşadığı Manisa'nın Salihli ilçesine götürülerek toprağa verildi.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavi gören Vesim Şimşek, tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Ağır yaralı olarak tedavisi süren Hiranur Şimşek ise Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

İzmir'deki aile katliamıyla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. Olayın sebebi ve ayrıntıları hakkında yetkililerden gelecek açıklamalar bekleniyor.
 

Bakmadan Geçme