• Haberler
  • İzmir
  • İzmir'de 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları başladı

İzmir'de 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları başladı

İzmir'de 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıl dönümü, Cumhuriyet Meydanı'ndaki resmi törenlerle büyük bir coşkuyla kutlandı.

Etkinlikler, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, İzmir Valisi Dr. Süleyman Elban, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ve Ege Ordusu ve Garnizon Komutanı Orgeneral İrfan Özsert’in katılımıyla gerçekleşti. Ayrıca, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Murat Bakan, AK Parti İzmir Milletvekilleri Mahmut Atilla Kaya ve Yaşar Kırkpınar, MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, İYİ Parti İzmir Milletvekili Hüsmen Kırkpınar ile diğer siyasi parti temsilcileri de törende yer aldı.

TÖREN PROGRAMI VE ÇELENK SUNMA

İzmir'de 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları başladıCumhuriyet Meydanı'ndaki program, Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başladı. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, İzmir Valiliği, Ege Ordusu ve Garnizon Komutanlığı ile İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından anıta çelenk bırakıldı. Çelenk sunma töreni, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona erdi.

TEBRİKAT TÖRENİ

İzmir'de 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları başladıÇelenk sunma töreninin ardından, Başkan Dr. Cemil Tugay, İzmir Valiliği'nde düzenlenen tebrikat törenine katıldı. Bu törende Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Ege Ordusu Garnizon Komutanı Orgeneral İrfan Özsert, İzmir Valisi Dr. Süleyman Elban, siyasi partilerin milletvekilleri, il ve ilçe başkanları, askeri erkan, sivil toplum kuruluşları ve meslek odaları temsilcileri ile kent protokolüyle bayramlaştı.

YURTTAŞLARLA BAYRAMLAŞMA VE GEÇİT TÖRENİ

İzmir'de 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları başladıTebrikat töreninin ardından Cumhuriyet Meydanı’ndaki program devam etti. İzmir Valisi Dr. Süleyman Elban, Ege Ordusu ve Garnizon Komutanı Orgeneral İrfan Özsert ile Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, yurttaşların ve törene katılanların bayramını kutladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 30 Ağustos Zafer Bayramı’na yönelik mesajı da okundu. Program, meydanda gerçekleştirilen geçit töreninin ardından sona erdi.

Bakmadan Geçme