İzmir'de başarıya giden yolda anlamlı destek

Başkan, öğrencilere hangi anlamlı hediyeleri verdi? Bayraklı Belediyesi'nin eğitime katkıları gelecekte nasıl devam edecek?

Bayraklı Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi’nde eğitim alarak üniversite ve liseye giriş sınavlarında başarı gösteren öğrenciler, Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal’a teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Başkan Önal, öğrencilere başarı dileklerini ileterek valiz, kırtasiye malzemeleri ve çanta hediye etti. Gençlere hitaben, "Geleceğimizin teminatı olan siz gençlerimize her zaman destek olacağız. Eğitim hayatınızda başarılar diliyorum," ifadelerini kullandı.

Hayallerine Ulaşan Gençler Teşekkür Etti

İzmir'de başarıya giden yolda anlamlı destek

Bayraklı Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi’nde aldıkları ücretsiz eğitimle hayal ettikleri okullara yerleşen öğrenciler, sınav başarısını Başkan İrfan Önal ile paylaştı. Başkan Önal, gençlerin başarısından duyduğu mutluluğu dile getirirken, onların heyecanına ortak oldu. Öğrencilere yolculuklarında kullanabilecekleri valizler ve kırtasiye malzemeleri hediye eden Önal, "Sizlerin başarısı bizler için büyük bir gurur kaynağıdır. Eğitime olan desteğimiz her zaman devam edecek," dedi.

Başarılarınız Daim Olsun

İzmir'de başarıya giden yolda anlamlı destek

Başkan Önal, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada eğitimin ülkenin geleceği için ne kadar önemli olduğuna değinerek, "Zorlu bir süreci geride bırakarak hayalini kurduğunuz okullara yerleşmeniz bizler için büyük bir gurur kaynağı. Bayraklı Belediyesi olarak sizlerin her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz. Sizlere başarı dolu bir eğitim hayatı diliyorum ve her zaman daha büyük başarılar elde edeceğinize inanıyorum," ifadelerini kullandı.

Eğitime Destek Sürüyor

İzmir'de başarıya giden yolda anlamlı destek

Başkan Önal, Bayraklı Belediyesi olarak eğitime olan desteklerinin artarak süreceğini vurguladı. Gençlerin elde ettikleri bu başarıların gelecekte daha da büyüyeceğine inandığını belirten Önal, "Geleceğin teminatı siz gençlerimize her türlü imkânı sağlamaktan gurur duyuyoruz. Eğitim her şeyin temelidir ve sizler gibi başarılı gençlerle ülkemizin yarınları daha da güçlü olacak," diyerek eğitime verdikleri önemi bir kez daha ifade etti.

Bakmadan Geçme