İzmir'de elektrikli motosiklet fareleri tutuklandı  

İzmir'in Bornova ilçesinde, elektrikli motosikletlerin bataryalarını çalıp başka kişilere satan 5 şüpheli, polis tarafından kısa sürede yakalandı. Hırsızlık anları ise güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

İzmir'in Bornova ilçesinde, bir özel şirkete ait elektrikli motosikletlerin bataryalarını çalıp başka kişilere satan ve kullanan beş şüpheli, polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı. Hırsızların bataryaları çaldığı anlar ise güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

İzmir Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği, Bornova'da farklı zamanlarda meydana gelen elektrikli motosiklet bataryası hırsızlıklarıyla ilgili detaylı bir inceleme başlattı. Ekipler, olayların yaşandığı bölgelerdeki güvenlik kameralarını analiz ederek, M.U., M.F.D., B.B., B.U. ve Ö.A. isimli şüphelilerin kimliklerini belirledi. Şüphelilerin, çaldıkları bataryaları başka kişilere sattıkları ve kullandıkları tespit edildi.

İzmir'de elektrikli motosiklet fareleri tutuklandı  

4 TUTUKLAMA 

Polis, şüphelileri kıskıvrak yakalayarak, çalınan malzemeleri bulup ilgili firma yetkililerine teslim etti. Gözaltına alınan beş şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkeme, M.F.D., B.B., B.U. ve Ö.A.'yı tutuklarken, M.U. adli kontrol şartıyla salındı.

İzmir'de elektrikli motosiklet fareleri tutuklandı  

Bakmadan Geçme