• Haberler
  • Asayiş
  • İzmir'de filmleri aratmayan kovalamaca: Polisi metrelerce sürükledi 

İzmir'de filmleri aratmayan kovalamaca: Polisi metrelerce sürükledi 

İzmir'in Ödemiş ilçesinde, 'dur' ihtarına uymayan bir sürücü, polis memurunu otomobilinin kaputunun üzerinde yaklaşık 300 metre sürükledi. Olay güvenlik kameralarına yansıdı. 

İzmir’in Ödemiş ilçesinde, 'dur' ihtarına uymayan bir sürücü, kendisini durdurmaya çalışan polis memurunu otomobilinin kaputunun üzerinde yaklaşık 300 metre boyunca sürükledi. Olay, dün akşam saat 22.30 sıralarında Umurbey Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde meydana geldi.

Polis ekipleri, 35 AJ 5702 plakalı otomobilin sürücüsüne dur ihtarında bulundu. Ancak sürücü, polisin uyarısına aldırış etmeden kaçmaya çalıştı. Bu esnada bir polis memuru, aracı durdurmak için önüne geçti; sürücü, aracını polis memurunun üzerine sürerken, memur da motor kaputuna atladı. Sürücü, motor kaputuna tutunarak cama vurarak aracı durdurmaya çalışan polis memurunu kaputun üzerinde yaklaşık 300 metre boyunca sürükledi.

İzmir'de filmleri aratmayan kovalamaca: Polisi metrelerce sürükledi 

SÜRÜCÜ GÖZALTINDA 

Olay, çevredeki güvenlik kameralarına da yansıdı ve adeta bir film sahnesini andırdı. Olay yerine takviye ekipler geldi ve otomobil, önünün kesilmesiyle durduruldu. Yaralanan polis memuru, sağlık ekipleri tarafından ayakta tedavi edilirken, kaçmaya çalışan sürücü gözaltına alındı. 

Bakmadan Geçme