İzmir'de filmleri aratmayan kovalamaca: Yaralılar var

İzmir'in Buca ilçesinde demir yüklü tır, polis cezasından sonra sürücüsünün kaçmasıyla kontrolden çıkarak kaldırıma çıktı. Kırmızı ışıkta bekleyen iki aracın üzerine devrilen tır, başka bir araca da zarar verdi.

İzmir'in Buca ilçesinde, demir yüklü tırın sürücüsü, polis ekiplerinden ceza aldıktan sonra olay yerinden kaçtı. Sürücü Volkan T., tırı seyir halindeyken kaldırıma çıkararak, kırmızı ışıkta bekleyen 34 FLL 938 ve 35 YEV 47 plakalı araçların üzerine devrildi. Kaza sonucu tır, başka bir hafif ticari araca da zarar verdi ve olayda toplamda iki kişi yaralandı. 

Kaza, sabah saat 09.30 sıralarında Buca KOOP Mahallesi'nde meydana geldi. Tır sürücüsü, ağır tonaj nedeniyle ceza aldıktan sonra aracını otoparka çektirmeye çalışan ekiplerden kaçmayı başardı. Tırın devrildiği anlar, bir iş yerinin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde, tırın kaldırıma çıkarak diğer araçların üzerine devrildiği anlar yer alıyor. Kazayı gören vatandaşlar, olay yerine yardım çağrısı yaparken, polis, ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

İzmir'de filmleri aratmayan kovalamaca: Yaralılar var

YARALILAR TEDAVİ ALTINDA 

Kazanın ardından, tır sürücüsü ve diğer aracın sürücüsü Hüseyin Ç., sıkıştıkları yerden itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahale sonrasında çevredeki hastanelere kaldırıldı; hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Tır, vinç yardımıyla bulunduğu yerden kaldırılırken, hurdaya dönen araçlar çekicilere yüklendi.

İzmir'de filmleri aratmayan kovalamaca: Yaralılar var

İzmir'de filmleri aratmayan kovalamaca: Yaralılar var

Bakmadan Geçme