• Haberler
  • Asayiş
  • İzmir'de kayıp gencin cansız bedeni bulundu: Ölüm nedeni henüz bilinmiyor

İzmir'de kayıp gencin cansız bedeni bulundu: Ölüm nedeni henüz bilinmiyor

Kemalpaşa'da kaybolan 21 yaşındaki A.A., Buca Belediyesi Arama Kurtarma Birimi (BUCAKUT) tarafından yapılan yoğun arama çalışmaları sonucu ormanlık alanda cansız olarak bulundu. İlk incelemelerde gencin intihar ettiği belirlenirken, olayla ilgili detaylı soruşturma başlatıldı. Tüm detaylar haberimizde...

Kemalpaşa’da kaybolan 21 yaşındaki A.A.’nın cansız bedenine, Buca Belediyesi Arama Kurtarma Birimi (BUCAKUT) tarafından ulaşıldı. Yapılan ilk incelemelerde, gencin intihar ettiği tespit edildi.

Kayıp İhbarı Üzerine Harekete Geçildi

21 yaşındaki A.A.’nın kaybolması üzerine, Kemalpaşa Fındıklı Dere mevkisinde bir arama çalışması başlatıldı. Buca Belediyesi’nin arama kurtarma birimi olan BUCAKUT, Afet ve Acil Durumlar Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından yürütülen çalışmalara katıldı. Ekip, kayıp genci bulmak için ormanlık alanlarda iki gün süren yoğun bir arama faaliyeti gerçekleştirdi.

Cansız Bedeni Ormanlık Alanda Bulundu

Arama çalışmalarının sonucunda, ekipler A.A.’nın cansız bedenine ulaştı. İlk incelemelere göre, gencin kendine zarar vererek yaşamına son verdiği belirlendi. Olayla ilgili detaylı soruşturma başlatıldı ve gerekli otopsi işlemleri için ilgili birimlere bilgi verildi.

BUCAKUT, daha önce de yangın, deprem ve su baskını gibi doğal afetlerle mücadele eden birim olarak önemli görevler üstlenmekte. Bu üzücü olay, bir kez daha kayıpların hızla bulunması adına ekiplerin ne denli önemli bir rol oynadığını gözler önüne serdi.

Kaynak: Buca Belediyesi 

Bakmadan Geçme