• Haberler
  • İzmir
  • İzmir'de 'Kış Futbol Okulu' açıldı: Kayıtlar başladı!

İzmir'de 'Kış Futbol Okulu' açıldı: Kayıtlar başladı!

Geleceğin yıldızları için ücretsiz Kış Futbol Okulu açıldı: Kayıtlar başladı! Tüm detaylar haberimizde...

Buca Belediyesi’nin ücretsiz kış futbol okulu için kayıtlar başladı. 2013-2017 yılları arasında doğan çocuklara yönelik düzenlenen kurslar, spor yoluyla genç yeteneklerin keşfedilmesine fırsat sunuyor. Başkan Görkem Duman, tüm futbolsever küçükleri bu fırsatı değerlendirmeye davet etti.

İzmir'de 'Kış Futbol Okulu' açıldı: Kayıtlar başladı!

Buca Belediyesi, gençlerin spora yönlendirilmesi ve kötü alışkanlıklardan uzak durmaları amacıyla düzenlediği ücretsiz kış futbol okulu için kayıtları başlattı. 2013-2017 yılları arasında doğan çocukların katılabileceği kurslar hafta içi ücretsiz olarak gerçekleştirilecek. Kayıt yaptırmak isteyen veliler, Buca Belediyesi Yenigün Spor Tesisleri’ne (271/8 Sokak No:5) bizzat başvurabilecek. Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, gençlerin sporla buluşarak hem fiziksel hem de kişisel gelişimlerine katkı sağlanmasının önemine vurgu yaptı.

Sporun Gücüyle Genç Yetenekler Keşfediliyor

İzmir'de 'Kış Futbol Okulu' açıldı: Kayıtlar başladı!

Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, çocukların spor yoluyla kazandıkları disiplin ve özgüvenin, sosyal hayatlarına da olumlu katkı sağladığını belirtti. “Kurslarımız, çocuklarımızın fiziksel gelişimlerine destek olurken, takım ruhu ve disiplin kazanmalarına da yardımcı oluyor. Ayrıca, yetenekli sporcularımızı keşfederek onların profesyonel kariyerlerine adım atmaları için bir kapı aralıyoruz. Buca Belediyesi olarak bu kurslarımızda birçok başarılı sporcuyu keşfettik ve Buca Belediyesi Spor Kulübü bünyesine dahil ederek onları profesyonel hayata hazırladık. Tüm futbolsever çocuklarımızı kurslarımızda görmekten mutluluk duyarız” dedi.

Kayıt Detayları:

İzmir'de 'Kış Futbol Okulu' açıldı: Kayıtlar başladı!

Kimler Katılabilir?: 2013-2017 yılları arasında doğmuş çocuklar
Kurs Yeri: Buca Belediyesi Yenigün Spor Tesisleri, 271/8 Sokak No:5
Ücret: Ücretsiz
Kayıtlar: Kayıtlar tesislere bizzat başvuru ile alınmaktadır.

Bakmadan Geçme