• Haberler
  • Asayiş
  • İzmir'de kıskançlık iddiasıyla iki cinayet: Detaylar şoke etti!

İzmir'de kıskançlık iddiasıyla iki cinayet: Detaylar şoke etti!

İzmir'in Torbalı ilçesinde bir kişi, 3 çocuk annesi eşini ve onunla ilişkisi olduğundan şüphelendiği üvey ağabeyini av tüfeği ile öldürdü. 

İzmir'in Torbalı ilçesinde bir kişi, 3 çocuk annesi eşini ve onunla ilişkisi olduğundan şüphelendiği üvey ağabeyini av tüfeği ile öldürdü. 

Olay, İzmir'in Torbalı ilçesine bağlı Dirmil Mahallesi'nde gece saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 37 yaşındaki Mehmet Tosun, üç çocuk annesi eşi Hatice Tosun (34) ile aralarında bir ilişki olduğuna dair şüpheler taşıdığı üvey ağabeyi İsa Akay'ın (44) bulunduğu yere gitti. Mehmet Tosun burada karısına ve İsa Akay'a av tüfeği ile ateş açtı. Olayı gören vatandaşlar, durumu hemen jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde Hatice Tosun ve İsa Akay’ın hayatlarını kaybettiğini belirledi. Cinayet zanlısı Mehmet Tosun, jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olay yeri incelemesinin ardından cinayete kurban giden iki kişinin cenazesi morga kaldırıldı. 

GENİŞ ÇAPLI SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Üç çocuk annesi karısını ve karısının üvey ağabeyini öldüren Mehmet Tosun, jandarma ekipleri tarafından sorgulanmak üzere karakola götürüldü. Olayla ilgili olarak geniş kapsamlı bir soruşturma başlatıldığı bildirildi. 

Bakmadan Geçme