• Haberler
  • Asayiş
  • İzmir'de korkunç kaza: Seyir halindeki tır ata çarptı

İzmir'de korkunç kaza: Seyir halindeki tır ata çarptı

İzmir'in Aliağa ilçesinde seyir halindeki bir tır, yolda aniden karşısına çıkan ata çarptıktan sonra önündeki tıra çarparak alev aldı. Kazada, yangın çıkan tırın sürücüsü hayatını kaybetti.

İzmir'in Aliağa ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen korkunç kazada, yolda aniden önüne çıkan başıboş bir ata çarpan tır, ardından aynı istikamette giden başka bir tıra çarparak alev aldı. Kaza, 06.15’te Çanakkale-İzmir Yolu Yeni Şakran çıkışı yakınında gerçekleşti. 61 yaşındaki Kadir Kalın’ın kullandığı 10 KK 391 plakalı tır, ata çarptıktan sonra savrularak İ.Ç. yönetimindeki 35 BHB 267 plakalı tıra arkadan çarptı. 

İzmir'de korkunç kaza: Seyir halindeki tır ata çarptı

YAŞAMINI YİTİRDİ

Çarpmanın ardından Kadir Kalın’ın tırı alev alarak yanmaya başladı ve yangın önündeki tırın römorkuna da sıçradı. Olay yerine intikal eden itfaiye, sağlık ve polis ekipleri, yangını kontrol altına almaya çalıştı. Ancak, yangın alt kısımdan kurtarılan Kadir Kalın’ın hayatını kaybetmesine engel olamadı. Cenazesi yapılan incelemelerin ardından morga kaldırıldı. 

İzmir'de korkunç kaza: Seyir halindeki tır ata çarptı

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Kazanın ardından yaralı durumda hastaneye kaldırılan İ.Ç.’nin durumu ise ciddiyetini koruyor. Kazada başıboş at da telef oldu. Olay yerindeki durum, kaza sonrası adeta savaş alanını andırırken, kazaya karışan tırların kaldırılmasıyla trafik normale döndü. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İzmir'de korkunç kaza: Seyir halindeki tır ata çarptı

Bakmadan Geçme