• Haberler
  • Spor
  • İzmir'de kritik mücadele: Türkiye - İzlanda

İzmir'de kritik mücadele: Türkiye - İzlanda

Türkiye A Milli Takımı, UEFA Uluslar B Ligi'nde İzlanda ile karşılaşıyor. İzmir'de oynanacak kritik mücadele bugün 21.45'te başlayacak.

Türkiye A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki ikinci maçında bu akşam İzlanda ile karşı karşıya gelecek.

İzmir'deki Gürsel Aksel Stadı'nda oynanacak bu kritik mücadele, 21.45’te başlayacak. Karşılaşmada düdük, Arnavutluk Futbol Federasyonu'ndan Enea Jorgji tarafından çalınacak. Yardımcılıklarını ise yine Arnavutluk’tan Denis Rexha ve Ridiger Çokaj üstlenecek. Dördüncü hakem olarak Eldorjan Hamiti görev yapacak.

Ay-yıldızlı ekibimiz, gruptaki ilk maçında Galler ile deplasmanda 0-0 berabere kaldı ve 1 puanla yoluna devam ediyor. İzlanda ise evinde Karadağ'ı 2-0 yenerek 3 puanla liderlik koltuğuna oturdu. Grupta aynı gün oynanacak diğer mücadelede Karadağ, TSİ 21.45'te Galler’i konuk edecek.

HAKAN VE MERİH KADROYA DÖNÜYOR

Türkiye'de Galler maçının ikinci yarısında forma giyen kaptan Hakan Çalhanoğlu'nun, İzlanda karşısında ilk 11'de sahaya çıkması bekleniyor. Takımda Barış Alper cezalı durumdayken, Merih Demiral ise cezasını tamamladı ve teknik direktör tarafından görev verilmesi halinde sahada olacak.

Bakmadan Geçme