İzmir'de minikler tiyatroya doyacak mı?

İzmir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları (İzBBŞT), ekim ayında çocuklara unutulmaz bir tiyatro deneyimi sunuyor. Hangi oyunlar sahnelenecek? Minik izleyicileri nasıl bir program bekliyor? Aileler için sembolik fiyat avantajı nedir? Sanatla iç içe büyüyen nesiller için İzBBŞT'nin hedefleri neler?

İzmir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları (İzBBŞT), ekim ayı boyunca çocuklara özel oyunları sahneye taşıyarak minik izleyicilerine sanat dolu bir ay sunuyor. Kültürpark’taki İsmet İnönü Sahnesi ve İzmir Sanat’ta sahnelenen çocuk oyunları, hafta içi ve hafta sonu farklı saatlerde çocuklarla buluşuyor. Programda, sabah ve öğleden sonra olmak üzere 11.00 ve 15.00 saatlerinde iki farklı seans yer alıyor.

İzmir'de minikler tiyatroya doyacak mı?

Ekim ayının ilk günlerinden itibaren yoğun ilgi gören gösterimler, çocuklara sanatı sevdirme amacıyla hazırlandı. İzBBŞT, İzmirli çocukları sanatla tanıştırarak, sanatı erken yaşlarda benimsemelerini hedefliyor.

“Her Çocuğumuzu Tiyatro ile Buluşturmayı Amaçlıyoruz”

İzmir'de minikler tiyatroya doyacak mı?

İzBBŞT Çocuk ve Gençlik Tiyatrosu Direktörü Harun Özer, her çocuğun sanatla buluşmasının önemine vurgu yaparak, “Tiyatromuzun kapılarını İzmir’deki her çocuğa açmak istiyoruz. Çocuklarımızın sanatın büyülü dünyasında kendilerini ifade etmeleri ve gelişimlerine katkı sağlanması bizim için çok önemli. Bu nedenle bilet fiyatlarını yalnızca 10 lira gibi sembolik bir ücretle sunuyoruz. Anne babaları çocuklarını tiyatromuza getirmeye davet ediyoruz” dedi.

Ayrıca, çocuk oyunlarına bu sezon daha fazla yer verdiklerini belirten Özer, “Her hafta birden fazla çocuk oyununu miniklerle buluşturacağız. Bununla da yetinmeyip, onlar için yeni oyunlar da hazırlıyoruz” diyerek müjdeyi verdi.

Gösterim Programı:

İzmir'de minikler tiyatroya doyacak mı?

Dikkat Nine Çıkabilir

13 Ekim – 11.00 ve 15.00 – İzBBŞT İsmet İnönü Sahnesi
20 Ekim – 11.00 ve 15.00 – İzBBŞT İsmet İnönü Sahnesi
27 Ekim – 11.00 ve 15.00 – İzBBŞT İsmet İnönü Sahnesi

Soytarılar Okulu

13 Ekim – 11.00 ve 15.00 – İzmir Sanat
20 Ekim – 11.00 ve 15.00 – İzmir Sanat

Biletler, kultursanat.izmir.bel.tr ve İzBBŞT bilet gişelerinden temin edilebilecek.

Bakmadan Geçme