İzmir'de sorunlar çözüme kavuşuyor mu?

Torbalı'da gerçekleşen Muhtarlar Günü buluşmasında Başkan Övünç Demir, muhtarların mahallelerindeki en büyük sorunları masaya yatırdı. Peki, bu sorunlar gerçekten çözülecek mi? Belediye'nin mali disiplini nasıl sağlanacak? Muhtarlar, mahalleleri için ne talep etti? Kapılar muhtarlara her zaman açık olacak mı?

Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla ilçede görev yapan muhtarlar için düzenlenen kahvaltı programına ev sahipliği yaptı. Beyaz Kafe’de gerçekleşen etkinliğe, Torbalı Kaymakamı Adem Çelik, belediye meclis üyeleri, ilçe protokolü ve çok sayıda muhtar katıldı. Yoğun ilgi gören etkinlikte, Başkan Demir muhtarlarla tek tek ilgilenerek sorunlarını dinledi ve çözüm önerileri üzerinde fikir alışverişinde bulundu. Kahvaltı sonrası Başkan Demir ve Kaymakam Çelik, muhtarlara çeşitli hediyeler takdim ederek, Muhtarlar Günü’nü kutladı.

''MAHALLERİMİZİN GÖZÜ KULAĞISINIZ''

İzmir'de sorunlar çözüme kavuşuyor mu?

Kahvaltı programında bir konuşma yapan Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir, muhtarların yerel yönetimlerdeki önemine değinerek, “Değerli muhtarlarımız, sizler mahallelerimizde hemşehrilerimizin gözü kulağısınız. Sizlerle kurduğumuz iletişim, mahallelerimizdeki sorunlara vakıf olmamız anlamına geliyor. Omuz omuza mücadele ederek mahallelerimizin sorunlarını birlikte çözüyoruz. Elbette, ülke olarak zor bir dönemden geçiyoruz, ancak belediyemizde mali disiplini sağladıktan sonra mahallelerimize daha verimli hizmetler sunmaya devam edeceğiz. Sizlerin desteği bizim için çok kıymetli. Muhtarlar Günü’nüzü en içten dileklerimle kutluyorum, iyi ki varsınız” dedi.

KAYMAKAM ÇELİK'TEN MUHTARLARA DESTEK MESAJI 

İzmir'de sorunlar çözüme kavuşuyor mu?

Torbalı Kaymakamı Adem Çelik de etkinlikte yaptığı konuşmada, muhtarların kamu yönetimindeki kritik rolüne dikkat çekti. Çelik, “Muhtarlarımız, vatandaşın kamu kurumlarına ulaşmasında köprü görevi görerek en kıymetli kamu görevlileri arasında yer alıyor. Sizler sahadaki elimiz, kolumuzsunuz. Taleplerini size ileten vatandaşlarımıza, onların sesi olarak hizmet sunuyorsunuz. Bu anlamda, kapımız her zaman sizlere açık. Muhtarlar Günü’nüzü kutluyorum ve gelecekte de benzer organizasyonlarda birlikte olmayı temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

İzmir'de sorunlar çözüme kavuşuyor mu?

Muhtarlar, kahvaltı etkinliği sırasında Belediye Başkanı Demir ve Kaymakam Çelik’e ilettikleri taleplerin çözüme kavuşması için olumlu geri dönüşler alırken, düzenlenen bu anlamlı etkinlikten dolayı teşekkürlerini ilettiler.
 
 

Bakmadan Geçme