• Haberler
  • İzmir
  • İzmir'de trafik akışını rahatlatacak düzenleme

İzmir'de trafik akışını rahatlatacak düzenleme

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda trafik akışını iyileştirmek amacıyla önemli bir düzenlemeye gidiyor.

Küçükyalı girişindeki sola dönüş cebinin kapasitesi artırılacak. Çalışmalar 10 Ağustos Cumartesi sabahı başlayacak ve bir hafta içinde tamamlanacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, şehir içi ulaşımın daha güvenli ve konforlu hale gelmesi için yol ve kavşak düzenlemelerine devam ediyor. Bu kapsamda, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı üzerindeki Marina, Karataş, Güzelyalı ve

Sabancı kavşaklarında bekleme sürelerini azaltarak trafiği rahatlatan düzenlemeler gerçekleştirilmişti. Şimdi ise Küçükyalı girişindeki sola dönüş cebinin kapasitesi artırılacak. Konak istikametinden Küçükyalı’ya dönmek isteyen araçların kullandığı bu cepten, mevcut 10 araçlık kapasite 23 araca çıkarılacak.

Çalışmalar sırasında Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'ndaki trafik akışında bir değişiklik olmayacak. Ekipler, trafik akışını olumsuz etkilememek için gerekli önlemleri alacak. Düzenlemenin tamamlanmasının ardından, bölgedeki trafik akışının rahatlaması bekleniyor.

Bakmadan Geçme