İzmir'de trafik tartışması kavgaya dönüştü

İzmir'in Konak ilçesinde çikolata markasının plasiyeri ile bir vatandaş arasındaki tartışma, cam kırma ve kavga ile sonuçlandı.

İzmir'in Konak ilçesinde yaşanan bir trafik tartışması, kavga ve baygınlıkla sonuçlandı. Olay, Güzelyalı Mahallesi'nde bir çikolata markasının plasiyeri ile bir otomobil sürücüsü arasında yaşandı. Plasiyerin, sokakta duraklama yapması nedeniyle trafiği aksattığını düşünen bir vatandaş, plasiyeri uyardı. Uyarının ardından plasiyer, otomobil sürücüsüne bağırarak tepki gösterdi. Sürücü de kendisine küfürle karşılık verince, gerginlik tırmandı.

İzmir'de trafik tartışması kavgaya dönüştü

ÇOCUKLARIN BULUNDUĞU ARACA SALDIRI 

Sinirlenen plasiyer, sürücünün otomobilinin arka camını yumrukla kırdı. Cam kırılınca, aracın içinde çocuklarının bulunduğunu gören sürücü, öfkeyle plasiyerle fiziksel bir kavgaya girişti. Bu esnada, sokaktan geçmekte olan ve sosyal medyada Ceymotovlog kanalında videolar paylaşan bir motokurye, kask kamerasıyla kavganın görüntülerini kaydetti ve tarafları ayırmaya çalıştı.

İzmir'de trafik tartışması kavgaya dönüştü

PLASİYERE İLK YARDIM

Kavganın ardından plasiyer baygınlık geçirdi ve bileğinde kesik oluştu. Olay yerine gelen vatandaşlar, plasiyere ilk yardımı yaparak onu ayağa kaldırdı. Saldırıya uğrayan otomobil sürücüsü ise çocuklarını arabanın dışına çıkartarak sakinleştirmeye çalıştı. Kavganın etkisiyle ağlayan çocuklar, aile üyeleri tarafından sakinleştirildi.

İzmir'de trafik tartışması kavgaya dönüştü


 

Bakmadan Geçme