• Haberler
  • Asayiş
  • İzmir'de uyuşturucu operasyonu: Peruğundan metamfetamin çıktı

İzmir'de uyuşturucu operasyonu: Peruğundan metamfetamin çıktı

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde uyuşturucu ticareti yapan şüphelilere yönelik düzenlenen operasyonda, bir kadının peruğundan metamfetamin çıktı. Olayla ilgili 6 kişi gözaltına alındı.

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde uyuşturucu ticareti yapan şüphelilere yönelik düzenlenen operasyonda, bir kadının peruğundan metamfetamin çıktı. Diğer şüphelilerin kola kutusuna uyuşturucu sakladığı tespit edildi. Olayla ilgili 6 kişi gözaltına alındı.

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen şüphelilere yönelik gerçekleştirilen operasyonda ilginç detaylar ortaya çıktı. Operasyonda, şüpheli bir kadının uyuşturucu maddeleri peruğuna sakladığı belirlendi. Bu sırada kadının peruğundan çıkan metamfetamin, operasyona katılan ekipler tarafından görüntülendi.

6 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yapan şüphelilerin adresine baskın düzenledi. Yapılan arama sırasında, şüphelilerin kola kutusuna da uyuşturucu madde sakladıkları belirlendi. Operasyon sonucunda 6 şüpheli gözaltına alındı. Baskın sırasında, 1 adet ruhsatsız pompalı tüfek ve 14 kartuş da ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor. 


 

Bakmadan Geçme