İzmir'de yerel hizmetler için neler planlanıyor?

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Çamlık Mahallesi'nde gerçekleştirdiği alan gezisiyle dikkat çekti. Mahalledeki sorunları yerinde dinleyerek çözümler arayan Başkan Sengel, yerel tarımı desteklemek amacıyla yapılan iş birlikleri hakkında neler açıkladı? Çamlık sakinlerinin talepleri hangi projelerle karşılanacak? Efes Selçuk'un diğer köylerinde planlanan ziyaretlerde hangi yenilikler hayata geçirilecek? Başkan Sengel, halkla buluşmalarında hangi temaları ön planda tutacak?

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, yeni haftaya Çamlık Mahallesi’nde gerçekleştirdiği alan gezisi ile başladı. Ziyaret sırasında Çamlık Mahalle Muhtarı Talat Ünlü, muhtar delegeleri ve mahalle sakinleri ile bir araya gelen Başkan Sengel, vatandaşların taleplerini ve önerilerini yerinde dinledi.

İzmir'de yerel hizmetler için neler planlanıyor?

Ziyarette, Efes Selçuk Belediyesi ile Karaot Tohum Derneği arasında imzalanan Ortak Çalışma ve İş Birliği Protokolü de yer aldı. Dernek yönetim kurulu üyeleri Feray Karapınar ve Sinem Ercan, yerel tarımı geliştirmek ve desteklemek amacıyla köylerde gerçekleştirecekleri eğitimler hakkında bilgi verdi. Ayrıca, yerel tohumu çoğaltmaya yönelik yapacakları çalışmalar hakkında da vatandaşlarla birlikte el ele vererek projelerini tanıttılar.

İzmir'de yerel hizmetler için neler planlanıyor?

Başkan Ceritoğlu Sengel, mahallede tadilata ve bakım-onarıma ihtiyaç duyan sokakları ve parkları yerinde ziyaret ederek ihtiyaçları tespit etti. Mahallede gerçekleştirilmesi planlanan projeler hakkında bilgi veren Başkan Sengel, ziyaret sırasında vatandaşların sorularını yanıtladı.

İzmir'de yerel hizmetler için neler planlanıyor?

Çamlık Mahallesi'nde gerçekleştirilen ziyaretin ardından, Atatürk’ün eğitime ve köylere verdiği önemi hatırlatarak, Selçuk Belediyesi Nafiz Ulu Gençlik ve Yaşam Merkezi’ni ziyaret eden Başkan Sengel, burada okul sonrası ders çalışmak ve sosyalleşmek için gelen öğrencilerle sohbet etti ve onların taleplerini dinledi.

İzmir'de yerel hizmetler için neler planlanıyor?

Başkan Ceritoğlu Sengel, önümüzdeki günlerde Efes Selçuk’un diğer köylerini ve merkez mahallelerini muhtarlar ile birlikte ziyaret ederek, vatandaşların taleplerini ve şikayetlerini dinlemeye devam edeceğini belirtti. “Çamlık Mahallesi ile ziyaretlerimize başladık. Talepleri yerinde dinleyerek, ihtiyaçları tespit ettik. Tecrübeli büyüklerimizi ziyaret edip hayır dualarını aldık. Bundan sonra tüm köylerimizi ve merkez mahallelerimizi ziyaret ederek, yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı konuşacağız. Tüm hizmetleri durmadan yerine getireceğiz” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme