İzmir'den Kazakistan'a hastalarını kontrole gitti!

İzmir Ekonomi Üniversitesi Medical Point Hastanesi Göğüs Cerrahisi Bölümü'nden Prof. Dr. Hakkı Ulutaş, yaz aylarında ameliyatlarını gerçekleştirdiği iki Kazak hastayı, ülkeleri Kazakistan'da ziyaret ederek sağlık durumlarını yerinde inceledi.

Prof. Dr. Ulutaş, Medical Point Hastaneler Grubu’nun Kazakistan’da açtığı sağlık ofisinde hastalarını bizzat muayene etti ve her iki hastanın da sağlık durumlarının çok iyi olduğunu belirtti.

Ameliyattan 3 Ay Sonra Yakın Takip

Ameliyatların üzerinden üç ay geçmesinin ardından Kazakistan’a giderek hastalarını ziyaret eden Prof. Dr. Hakkı Ulutaş, iki hastasının sağlık durumlarını kontrol etti. "Bir hastamızın akciğeri tamamen alınmıştı, diğer hastaya ise erken evre akciğer kanseri teşhisi koymuştuk. Her iki hastanın da sağlıklarının gayet iyi olduğunu görmek beni mutlu etti," diyen Ulutaş, Kazakistan’daki Medical Point Sağlık Ofisi’nde kontrollerini gerçekleştirdi.

İzmir'den Kazakistan'a hastalarını kontrole gitti!

Ameliyat Sonrası Kontrolün Önemi

Ameliyat sonrası takip süreçlerinin cerrahi müdahale kadar önemli olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Ulutaş, "Bir cerrah olarak hastalarımın sadece ameliyat süreçleriyle değil, sonrasındaki kontrolleriyle de yakından ilgilenirim. Hastalarımı yerinde görmek, iyileşme süreçlerini bizzat izlemek benim için büyük önem taşıyor. Bu, hem hastalarımıza duyduğumuz özeni gösteriyor hem de aramızdaki güveni güçlendiriyor," dedi.

Prof. Dr. Ulutaş'ın gerçekleştirdiği bu ziyaret, hastalarla kurulan güçlü bağın ve sağlık hizmetlerinde sürekliliğin ne kadar kritik olduğunu bir kez daha ortaya koydu. Kazakistan’da açılan Medical Point Sağlık Ofisi ise Türk sağlık hizmetlerinin uluslararası alandaki etkisini artırmaya devam ediyor.

İzmir'den Kazakistan'a hastalarını kontrole gitti!

Bakmadan Geçme