E-spor dünyasının dev finaline ev sahipliği

İzmir, Türkiye'nin en büyük espor etkinliklerinden birine ev sahipliği yapacak. Yılın en iyi League of Legends...

İzmir, Türkiye’nin en büyük espor etkinliklerinden birine ev sahipliği yapacak. Yılın en iyi League of Legends (LoL) takımının belirleneceği Türkiye Şampiyonluk Ligi Finali, 3 Ağustos 2024 tarihinde Fuar İzmir’de düzenlenecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde, İZFAŞ, Riot Games ve Ninja Company iş birliğinde gerçekleştirilecek olan Türkiye Şampiyonluk Ligi Finali, Fuar İzmir C Hol’de yapılacak. Finalde, Türkiye’nin en iyi LoL takımları büyük ödül ve şampiyonluk unvanı için kıyasıya bir mücadeleye girecek. Final etkinliği saat 14.00’te kapılarını ziyaretçilere açacak, şampiyonluk mücadelesi ise saat 18.00’de başlayacak.

Haber

FESTİVAL ATMOSFERİNDE REKABET

Etkinlik, sadece efsanevi bir League of Legends mücadelesine ev sahipliği yapmakla kalmayacak, aynı zamanda çeşitli eğlenceli aktivitelerle tam anlamıyla bir festival havası sunacak. Katılımcılar, yeteneklerini sergileyebileceği etkinlikler ve sürpriz ödüllü yarışmalara katılarak unutulmaz bir gün geçirecek.

Haber

EMEA MASTERS 2024 İÇİN SEÇMELER

2024 Şampiyonluk Ligi Yaz Mevsimi Finali’nde, ilk 3 sırayı elde eden takımlar, ülkemizi Berlin’de düzenlenecek EMEA Masters 2024’te doğrudan temsil etme hakkını kazanacak. Ayrıca, Yaz Mevsimi Playoff aşamasında dördüncü, beşinci ve altıncı sıradaki takımlar ise EMEA Masters 2024 elemelerinde mücadele edecek.

Haber

BİLETLER VE AYRINTILAR

Final için bilet satışları devam ederken, etkinliğe dair tüm ayrıntılar LoLespor’un sosyal medya kanallarında (Twitch, YouTube, Twitter, Instagram) paylaşılacak. Espor tutkunları, bu büyük finali kaçırmamak için hazırlıklarını şimdiden yapmaya başladı. Fuar İzmir’de gerçekleştirilecek bu büyük etkinlik, hem heyecanlı mücadeleleri hem de renkli etkinlikleri ile katılımcılara unutulmaz bir deneyim sunacak.

LEYLA BİLGİ 

Bakmadan Geçme