İzmir Gaziemir'de kutlamalara hazırlık!

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Gaziemir'de unutulmaz bir kutlama ile karşılanıyor! Harmandalı Gösterisi ile başlayacak etkinlikler, Cumhuriyet Korteji ve ünlü sanatçı Ceylan Ertem'in konseri ile devam edecek. Peki, bu coşkulu kutlamalarda neler yaşanacak? Gaziemir halkı, Cumhuriyet Bayramı'nın 101. yılını nasıl kutlayacak? Etkinlikler sırasında neler sürprizler bekliyor? Detaylar haberimizde...

Gaziemir, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı unutulmaz etkinliklerle kutlamaya hazırlanıyor. Kutlamalar, Harmandalı Gösterisi ile başlayacak ve Ceylan Ertem’in vereceği konserle sona erecek.

İzmir Gaziemir'de kutlamalara hazırlık!

Gaziemir Belediyesi, Cumhuriyet’in ilan edilişinin 101. yıl dönümünü büyük bir coşkuyla kutlamak için kapsamlı bir etkinlik programı hazırladı. Kutlamalar, 29 Ekim'de Festival Alanı’nda gerçekleştirilecek. Etkinliklerin başlangıcı, saat 14.00'te yüzlerce Gaziemirlinin katılımıyla gerçekleştirilecek Harmandalı Gösterisi ile olacak.

İzmir Gaziemir'de kutlamalara hazırlık!

Harmandalı gösterisinin ardından, kutlamalar Cumhuriyet Korteji ile devam edecek. Saat 19.30'da Gaziemir Belediyesi önünden başlayacak kortej yürüyüşüne katılan vatandaşlar, Türkan Saylan Caddesi boyunca ilerleyerek Festival Alanı’na ulaşacak. Bu kortej sırasında, büyük boy Atatürk posteri ve Türk bayrakları taşınacak; bando eşliğinde marşlar söylenecek.
Etkinliklerin zirve noktası ise saat 20.30’da Ceylan Ertem’in sahne alacağı konser olacak. Sevilen sanatçının, binlerce hayranı ile birlikte şarkılarını seslendireceği bu konser, bayram coşkusunu doruğa çıkaracak.

İzmir Gaziemir'de kutlamalara hazırlık!

Gaziemir Belediye Başkanı Ünal Işık, tüm vatandaşları etkinliklere katılmaya davet ederek, “Özgürlüğümüzün, adaletin, eşitliğimizin ve bağımsızlığımızın teminatı Cumhuriyetimizin ilanının 101. yılını hep birlikte büyük bir gururla kutlayacağız. Tüm hemşehrilerimizi en büyük bayramımızı coşkuyla kutlamaya davet ediyorum,” şeklinde konuştu.

İzmir Gaziemir'de kutlamalara hazırlık!

Gaziemir’de Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, hem kültürel birikimi yaşatmak hem de toplumsal dayanışmayı güçlendirmek adına önemli bir fırsat sunuyor. 29 Ekim’de tüm Gaziemirlileri, bu coşku dolu kutlamalara katılmaya bekliyor.

Kaynak: Gaziemir Belediyesi 

Bakmadan Geçme