'İzmir hazır olsun'

AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nın İl Yürütme Kurulu ve İlçe Başkanlarının katılımıyla gerçekleştirdiği iki günlük kamp...

'İzmir hazır olsun'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nın İl Yürütme Kurulu ve İlçe Başkanlarının katılımıyla gerçekleştirdiği iki günlük kamp sona erdi. Aldıkları kararlar doğrultusunda saha çalışmalarına çok daha güçlü bir biçimde devam edeceklerini belirten İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; “Üç ana başlıkta kararlar aldık. İzmir’in genel ve yerel ihtiyaçlarında, sorunlarında çözüme giden yollar, teşkilat çalışmalarımız ve planlamalar, 2023 hedefine doğru yol haritamız. İzmir için, halkımız için ve teşkilatımızı daha etkin kılacak önemli kararlar verdik. Dev eserler için karınca gibi çalışmak gerekiyor ki 20 yılımız bunun kanıtı. İzmir hazır olsun. Önümüzdeki kısa dönemde onlarla birlikte hayatı kolaylaştıracak, iz bırakacak paylaşımlarda bulunacağız. Aldığımız kararlar yenilik ve gelişme getirecek.” diye konuştu. Gönül Kapısı Projesi ile başta hasta ve bakıma muhtaç yaşlılar ve engelliler olmak üzere nokta ziyaretlerine başlayacaklarını söyleyen Başkan Sürekli, hemen uygulamaya başlayacakları 15 maddelik bir karar listesi oluşturduklarını sözlerine ekledi.

“BİRLİK KAZANACAK”

30 ilçe başkanının pek çok öneri getirdiği kampla birlikte; var olan sinerjinin katlanarak büyüdüğüne dikkat çeken AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, sözlerine şöyle devam etti; “30 ilçe teşkilatımız da iri ve diri. Tüm başkan ve yöneticilerimiz halkımıza hizmete daha güçlü bir şekilde hazır. Bugün dünden, yarın bugünden daha iyi olacak. İçinden geçtiğimiz zorlu sürecin getirdiklerini büyük fedakârlıklarla göğüsleyen milletimizin yanındayız. Yine birliğimiz kazanacak. Yine Türkiye kazanacak. Yine İzmir kazanacak. Ülkesini ve yaşadığı yeri seven kimse aksini söyleyemez. Hizmetin adresi Ak Partidir.  Bu gerçeklik, 20 yılla sabittir. Genelde ve yerelde partimizi iktidar yapmak üzere, yollarda olmaya devam edeceğiz. Emeği geçen ve geçecek olan tüm başkanlarıma, yönetici ve partililerimize teşekkür ediyorum.”

Bakmadan Geçme