• Haberler
  • İzmir
  •  İzmir'in kurtuluşu coşkulu bir konserle kutlanacak

 İzmir'in kurtuluşu coşkulu bir konserle kutlanacak

Karşıyaka Belediyesi, İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümünü 'Kurtuluşun Notaları Karşıyaka'da Buluşuyor' başlıklı coşkulu bir konserle kutlayacak.

Etkinlik, 9 Eylül Pazartesi günü saat 20.00’de Suat Taşer Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek ve Atatürk sevdalılarına unutulmaz bir akşam yaşatacak.

Kurtuluşun Coşkusu Konserle Taçlanacak

 İzmir'in kurtuluşu coşkulu bir konserle kutlanacak

Karşıyaka Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlik, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve mücadele arkadaşlarının İzmir’i kurtardığı 9 Eylül 1922 tarihinin 102. yıl dönümünü kutlamak amacıyla gerçekleştiriliyor. Konserde, sunucu Yüksel Ünal, kurtuluş destanına dair anlatımlarıyla geceye renk katacak. Sanatçılar Öznur Korkmaz, Hüseyin Tolu ve Belediye Orkestrası Şefi Şenol Şentürk sahne alacak. İzmir’i, Karşıyaka’yı ve milli mücadele dönemini anlatan eserler seslendirilecek, Karşıyaka Belediye Tiyatrosu’nun kısa canlandırmaları ve Halk Dansları Topluluğu’nun gösterileri ile konuklara duygusal anlar yaşatılacak. Etkinliğin finalinde ise İzmir Marşı hep bir ağızdan okunacak.

“Tek Ses Tek Yürek Olacağız”

 İzmir'in kurtuluşu coşkulu bir konserle kutlanacak

Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, etkinliğe dair şu açıklamalarda bulundu: “Atatürk’ün kenti Karşıyaka’da, 9 Eylül’ün anlam ve önemine yakışır bir buluşmaya imza atacağız. Müzik şöleninin görsel anlatımlarla zenginleşeceği etkinliğimizde; Atatürk’ün çocukları olmanın onurunu, bağımsızlığı simgeleyen bu eşsiz topraklarda yaşamanın gururunu bir kez daha yüreklerimizde hissedeceğiz. Tüm yurttaşlarımızı bu coşku ve heyecana ortak olmaya, 9 Eylül ruhunu hep birlikte yaşatmaya davet ediyoruz.”

Etkinlik Bilgileri

 İzmir'in kurtuluşu coşkulu bir konserle kutlanacakTarih: 9 Eylül Pazartesi
Saat: 20.00
Yer: Suat Taşer Sanat Merkezi, Karşıyaka
Katılım: Ücretsiz ve herkese açık
İzmir’in kurtuluşunu coşkulu bir şekilde kutlamak isteyen tüm vatandaşlar, bu anlamlı etkinlikte bir araya gelerek 9 Eylül ruhunu paylaşacak.

Bakmadan Geçme