İzmir – Midilli arasında yeni sezon başladı

Sezon Başladı: İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İZDENİZ tarafından düzenlenen “Rotamız Midilli” seferlerinin yeni sezonu 3 Mayıs...

Sezon Başladı: İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İZDENİZ tarafından düzenlenen “Rotamız Midilli” seferlerinin yeni sezonu 3 Mayıs 2024’te başladı. Seferler 27 Eylül 2024’e kadar devam edecek.

Sefer Sıklığı: Seferler haftada iki kez, Çarşamba ve Cuma günleri kalkışlı olarak düzenleniyor.

Kalkış Saatleri: İzmir Alsancak Limanı’ndan kalkış saatleri Çarşamba ve Cuma günleri 08.30. Midilli Limanı’ndan dönüş saatleri ise Cuma ve Pazar günleri 17.00.

Gemi: Bu yıl seferlerde İhsan Alyanak ve Prof. Dr. Aziz Sancar olmak üzere iki yüksek hızlı gemi kullanılacak.

Yolculuk Süresi: Yolculuk süresi yaklaşık 2 saat 30 dakika.

Bilet Fiyatları: 2024 yılı bilet fiyatları cuma hareketli seferlerde (cuma gidiş-pazar dönüş) 0-7 yaş tek yön 5 Euro, gidiş-dönüş 8 Euro, 8-18 yaş tek yön 22,5 Euro, gidiş-dönüş 34 Euro, tam bilet tek yön 45 Euro, gidiş-dönüş 68 Euro olacak şekilde belirlendi. Çarşamba hareketli seferlerde bilet ücretleri ise (çarşamba gidiş-cuma dönüş) 0-7 yaş tek yön 5 Euro, gidiş-dönüş 8 Euro, 8-18 yaş tek yön 20 Euro, gidiş-dönüş 30 Euro, tam bilet tek yön 40 Euro, gidiş-dönüş 60 Euro olacak şekilde belirlendi.

Bilet Satın Alma: Sefer biletleri online olarak bilet.izdeniz.com.tr web sitesi üzerinden ayrıca İzmir Limanı’nda yer alan İZDENİZ bilet satış ofisinden ve web sitesinde yer alan yetkili acentelerden alınabiliyor.

Bisiklet Taşıma: İsteyen yolcular, bilet rezervasyonu sırasında bildirmek koşulu ile bisikletleri ile katılabilecek. İhsan Alyanak ve Prof. Dr. Aziz Sancar yolcu gemileri, 10’ar adede kadar bisikletli yolcu kabul edebilecek.

Kapıda Vize: Seyahat süresi boyunca yolcuların güvenli ve konforlu seyahat edebilmesi için çalışmaları koordine eden İZDENİZ A.Ş., kapıda vize uygulamasında da yolcuların işlemlerini kolaylaştırıyor. Kapıda vize ile seyahat edecek yolcuların, başvuru öncesi İZDENİZ Satış Ofisi’ni “0552 035 88 60” numaralı telefondan arayarak randevu alması gerekiyor. Kapı vizesi en fazla 6 gece, 7 gün ve tek girişli olarak verilebiliyor. Sadece bilet alınan adada geçerli, aynı vize ile başka adaya geçiş yapılamıyor.

Gençlere İndirim: 2024 yılı bilet fiyatlarında 8-18 yaş grubu gençlere yüzde 50 indirim uygulanıyor.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme