İZMİR VAKIFLAR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNDEN HURDA BEDELİ KARŞILIĞI YIKIM İŞİ

İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü hurda bedeli karşılığı yıkım işini 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 45. Maddesi gereğince Açık Teklif Usulü ile ihale edilecek.

Mobil cihazınızda ilan metni ve tabloları tam görüntülemek için sağa kaydırın.

İLAN

İZMİR VAKIFLAR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNDEN

HURDA BEDELİ KARŞILIĞI YIKIM İŞİ

 

 

Bölge Müdürlüğümüzce aşağıda nitelikleri belirtilen yapı 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45. Maddesi gereğince Açık Teklif Usulü ile “Hurda Bedeli Karşılığı” ihale edilecektir. İhale konusu hurda karşılığı yıkım işi İdari Şartname ve Teknik Şartnamede belirtilen hususlar doğrultusunda, belirlenen muhammen bedel üzerinden Açık Arttırma (Muhammen bedelden başlamak üzere en yüksek teklif üzerinden açık arttırma) şeklinde yapılacaktır. İhale 24.09.2024 Salı günü saat 10:00’ da Fevzipaşa Bulvarı No:4 Konak / İZMİR (Telefon numarası: 0232 441 52 92) adresinde bulunan İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü hizmet binasında, Bölge Müdürlüğü’nce oluşturulacak İhale Komisyonu huzurunda yapılacaktır.

İLİ                                           : İZMİR

            İLÇESİ                                    : KONAK                   

            MAHALLE                              : FETTAH

            CİNSİ                                      : ÇELİK KONSTRÜKSİYON OTOPARK YAPISI

            ADA NO                                 : 369

            PARSEL NO                            : 38

TAHMİN EDİLEN BEDEL      : 405.857,14 TL (KDV Dahil)

(DörtyüzbeşbinSekizyüzelliyedi Türk Lirası Ondört Kuruş)

                                              

             GEÇİCİ TEMİNAT                  : 12.175,71- TL           

(OnikibinYüzyetmişbeş Türk Lirası Yetmişbir Kuruş)         

                       

            İHALE TARİHİ VE SAATİ      : 24.09.2024 Salı günü saat 10:00

            İŞİN ADI                                 :“İzmir İli, Konak İlçesi, Fettah Mahallesinde Bulunan Tapunun 369 Ada 38 No.lu Parselinde Kayıtlı Çelik Konstrüksiyon Otopark Yapısının Hurda Karşılığı Yıkım-Söküm ve Nakli İşi”

            İŞİN NEVİ                               : Mülkiyeti Vakıflar Genel Müdürlüğüne ait İzmir İli, Konak İlçesi, Fettah Mahallesinde bulunan, tapunun 369 ada 38 no.lu parselinde kayıtlı, 1. derece arkeolojik sit alanı ve kentsel sit alanı içerisinde kalan, İzmir 1 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulunun 25.11.2015 tarih ve 3848 sayılı kararı ile ilgili müze müdürlüğü denetiminde kaldırılmasına karar verilen çelik konstrüksiyon otopark yapısının hurda karşılığı yıkım-söküm ve çıkacak molozların yasal moloz döküm alanına taşınması işidir.

 

MADDE:

  1. Yıkım işine ait sözleşme tasarısı, idari şartname, teknik şartname ve tüm ekleri; mesai saatleri içerisinde Fevzipaşa Bulvarı No:4 Konak/İZMİR adresinde bulunan İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü hizmet binasında görülüp, İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğünün Vakıf Katılım Bankası Konak Şubesi TR62 0021 0000 0001 7759 4000 01 no.lu hesabına 500,00 TL (Beşyüz Türk Lirası) yatırılması karşılığında temin edilebilir.
  2. İstekliler, ihalede “İzmir İli, Konak İlçesi, Fettah Mahallesinde Bulunan Tapunun 369 Ada 38 No.lu Parselinde Kayıtlı Çelik Konstrüksiyon Otopark Yapısının Hurda Karşılığı Yıkım-Söküm ve Nakli İşi” adına alınmış işin tahmin edilen bedelinin %3’ü olan 12.175,71- TL tutarında geçici teminat mektubu vereceklerdir. Geçici teminat mektubu süresiz olacaktır. Geçici teminatın nakit para olması durumunda İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğünün Vakıf Katılım Bankası Konak Şubesi TR62 0021 0000 0001 7759 4000 01 no.lu hesabına yatırılması ve makbuzların teklif zarfının içinde sunulması gerekir. Makbuzların açıklama kısmına işin adı, firma adı, Vergi No/TC kimlik no ve geçici teminat olduğu yazılarak belirtilecektir.
  3. İhale üzerinde kalan istekliden sözleşme düzenlenmeden önce ihale bedeli üzerinden %6 (yüzde altı) oranında kesin teminat ve 50.000,00 TL. (EllibinTL) tutarında ek kesin teminat alınacaktır. Kesin teminat ve ek kesin teminatın, teminat mektubu şeklinde verilmesi halinde limit içi ve süresiz olacaktır. Kesin teminat ve ek kesin teminatın nakit para olması durumunda idarenin Vakıf Katılım Bankası Konak Şubesi TR62 0021 0000 0001 7759 4000 01 nolu hesabına yatırılacaktır.
  4. İşin yapılma süresi yer teslim tarihinden itibaren 120 (yüzyirmi) takvim günüdür. Gecikme yapılan her gün için 1.000,00-TL (Bin TL) gecikme cezası uygulanacaktır.
  5. İsteklilerin ihale dosyasında sunması gereken belgeler;

a) Nüfus cüzdanı fotokopisi,

b) Adres beyanı için ihale dokümanı ekinde yer alan İletişim Bilgi Formu,

c) Şartname bedelinin ödendiğine dair makbuz,

d) Geçici teminat mektubu veya geçici teminatın nakit yatırıldığına dair dekont,

e) İmzalı Sözleşme Tasarısı, İdari Şartname, Teknik Şartname,

f) İhale dokümanı ekinde yer alan İş Yeri Görme Belgesi,

g) Kayıtlı olduğu ticaret ve/veya sanayi odasından ya da esnaf ve sanatkâr odasından veya ilgili meslek odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,

h) İmza sirküsü veya imza beyannamesi,

i) İstekliler adına vekâleten ihaleye iştirak ediliyor ise istekli adına teklifte bulunacak kimselerin noter tasdikli vekaletnameleri ile vekaleten iştirak edenin noter tasdikli imza beyannamesi, (Aslı veya Müdürlüğümüze aslı gösterilerek aslı gibidir yapılmış)

j) Posta yoluyla ihaleye katılım sağlanması halinde ihale dokümanı ekinde yer alan standart teklif mektubu.

k)İhalelere katılmaktan yasaklı olunmadığına dair ihale dokümanı ekinde yer alan İhalelerden Yasaklılık Durum Formu,

l) Terör örgütlerine iltisakı yahut bunlarla irtibatı olmadığına dair ihale dokümanı ekinde yer alan Taahhütname,

m) Ortak girişim olması halinde, ihale dokümanı ekinde yer alan iş ortaklığı beyannamesi ile ortak girişimi oluşturan gerçek kişi veya tüzel kişilerin her birinin yukarıdaki esaslara göre temin edecekleri belgeler,

n) Y1 veya Y2 yıkım işleri müteahhitliği yetki belgesi, (02.03.2019 tarih ve 30702 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan “Yapı Müteahhitlerinin Sınıflandırılması ve Kayıtlarının Tutulması Hakkında Yönetmelik” kapsamında Ek:RG-5/8/2021-31559 ye göre yıkım konusunda “Yapı Müteahhitliği Bilişim Sistemi” ne (YAMBİS) kayıtlı olacak ve belge komisyona ibraz edilecektir.)

o) En az 3 (üç) yıllık İnşaat Mühendisi bulundurmayı içeren ihale dokümanı ekinde yer alan taahhütname.

  1. İstekliler düzenleyecekleri ihale dosyalarını 24.09.2024 Salı günü saat 10:00’ a Fevzipaşa Bulvarı No:4 Konak / İZMİR adresinde bulunan İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü’ne teslim etmeleri gerekmektedir.
  2. Bu duyuru kapsamında yapılacak işlemlerde 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu hükümleri uygulanır. İhale Komisyonu 2886 sayılı kanun uyarınca ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.
  3. İstekliler ilanda belirtilen ihale saatine kadar komisyon başkanlığına ulaşmış olmak şartıyla, 2886 Sayılı Kanunun 37. madde hükümlerine uygun olarak düzenlenen tekliflerini iadeli taahhütlü posta olarak da gönderilebilir. Postadaki gecikme nedeniyle ihale saatine kadar ulaşmayan teklifler geçersiz kabul edilecektir.  
  4. Telgraf veya faksla yapılacak müracaatlar kabul edilmeyecektir.
  5. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilir.
  6. İhale konusu işte alt yüklenici çalıştırılamaz.

                                                                                                          

            İLAN OLUNUR.

 

  • Basın No: ILN02085175