• Haberler
  • Asayiş
  • İzmir’de Dehşet Verici Cinayet! Cesedi Bagaja Koyup Saatlerce Dolaştılar

İzmir’de Dehşet Verici Cinayet! Cesedi Bagaja Koyup Saatlerce Dolaştılar

ŞÜPHELİ İTİRAF ETTİ Cinayet esnasında otomobili kullandığı iddia edilen E.Ö., emniyetteki ifadesinde, Bekir Bozar’ı otomobille bir...

ŞÜPHELİ İTİRAF ETTİ

Cinayet esnasında otomobili kullandığı iddia edilen E.Ö., emniyetteki ifadesinde, Bekir Bozar’ı otomobille bir kafeye götürdüklerini ve burada aralarında tartışma çıktığını söyledi. Tartışmanın büyüdüğünü ve Bozar’ı bıçakla öldürdüğünü itiraf eden E.Ö., Bozar’ın cesedini otomobilin bagajına koyduklarını ve ardından gece boyunca otomobille dolaştıklarını da ifade etti.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

E.Ö. ve olayla bağlantılı olduğu düşünülen diğer şüpheliler emniyette sorgulanırken, cinayetin tam sebebi ve detayları araştırılıyor.

Kuyumcu Bekir Bozar’ın yakınları ve sevenleri ise büyük üzüntü içerisinde. Bozar’ın acımasızca öldürülmesine tepki gösteren sevenleri, adaletin yerini bulmasını istiyor.

GECE BOYU DOLAŞMIŞLAR!

Polis ekiplerince gözaltına alınan ve olay esnasında otomobili sürdüğü öğrenilen E.K.’nin emniyetteki ifadesinde, F.B.’nin isteği üzerine cesedi otomobilin bagajına koyduklarını ve sonra Manisa’nın Turgutlu ilçesine gittiklerini söylediği öğrenildi.

E.K.’nin ifadesinde, gece boyunca otomobilin bagajındaki cesetle birlikte burada turladıktan sonra da İzmir’e geri dönüp, Bornova’daki özel bir hastanenin otoparkına aracı park ettiklerini söylediği de kaydedildi.

ALTINLARI ÇALMIŞ

Öte yandan yapılan çalışma kapsamında, F.B.’nin Bekir Bozar’ın anahtarını alıp kuyumcu dükkanına girdiği ve buradan bir miktar altın çaldığı belirlendi. Yapılan araştırmalarda, F.B.’nin olaydan bir gün sonra 14 kişiye altın karşılığında borç ödediği ortaya çıktı.

Olayla ilgili cinayet şüphelisi F.B.’yi yakalama çalışmalarının sürdüğü aktarıldı.

Bu trajik olay, bir kez daha şiddetin ne kadar yıkıcı sonuçlara yol açabileceğini gösteriyor. Toplum olarak şiddete karşı birbirimize daha duyarlı olmamız ve bu tür olayların önüne geçmek için elimizden geleni yapmamız gerekiyor.

Cinayetle ilgili gelişmeleri takipteyiz. Yeni bilgiler edindikçe sizlerle paylaşacağız.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme