İzmir’de emekliler için indirim dönemi!

İzmir Lokantacılar ve Gazinocular Odası ile SGK İzmir İl Müdürlüğü arasında imzalanan protokol ile emekli vatandaşlar,...

İzmir Lokantacılar ve Gazinocular Odası ile SGK İzmir İl Müdürlüğü arasında imzalanan protokol ile emekli vatandaşlar, oda üyesi lokantalardan yüzde 10 oranında indirimden faydalanacak.

İzmir Lokantacılar ve Gazinocular Odası Başkanı Doğan Kılıç, İzmir genelinde 3 bin lokantanın emeklilerin emrine amade olduğunu belirterek, “Emekliler oda üyesi lokantaları tercih etsinler. Bu uygulamadan yararlanmak isteyen emeklilerimizin, Emeklilik Kart’larını ibraz etmeleri yeterli olacak, onları aileleriyle birlikte misafir etmekten mutluluk duyarız.Yıl sonu protokol sona erince şartlara göre yenileyebiliriz” diye konuştu.

PROTOKOL SADECE LOKANTALAR İLE SINIRLI DEĞİL

İzmir SGK İl Müdürü Hidayet Baydilli emekliler için yapılan protokolün yıl sonuna kadar geçerli olduğunu belirterek, “Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’mızın öncülüğünde sadece İzmir’de değil Türkiye’nin her köşesinde il müdürlüklerimiz benzer protokollere imza atıyorlar. Bizler emeklilerimiz için bugüne kadar; şekerciler ve pastacılar esnaf odası ile, berberler odası ile protokoller yaptık. Odaların dışında İzmir’de 52 şubesi bulunan Başdaş Market ile imzalyacağımız benzer protokol ile emeklilerimiz alışverişlerinde kendilerine özel indirimlerden yararlanabilecek. Ayrıca Tınaztepe Hastanesi ile de benzer bir prokol imzaladık, emekli vatandaşlarımız indirimli olarak tedavi olabilecekler. Birkaç özel hastane ile de görüşmelerimiz sürüyor” ifadelerini kullandı.

ARİF ENES DURAK

Bakmadan Geçme