• Haberler
  • Asayiş
  • İzmir’de korkunç olay… Öğretim görevlisi ailesini katletti!

İzmir’de korkunç olay… Öğretim görevlisi ailesini katletti!

Olay, İzmir’in Bornova ilçesinde, Atatürk Mahallesi’nde bulunan 879. Sokak’ta meydana geldi. Ege Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olarak...

Olay, İzmir’in Bornova ilçesinde, Atatürk Mahallesi’nde bulunan 879. Sokak’ta meydana geldi. Ege Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olarak çalışan Doç. Dr. Yusuf Yılmaz, bir süredir kanser tedavisi görmekteydi. Yılmaz, boşanma sürecinde olduğu eşi, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olan Doç. Dr. Derya Uzelli Yılmaz’ın yaşadığı evin önüne gelerek olayı gerçekleştirdi.

Otomobilden inen Yusuf Yılmaz, kızı Linda Yılmaz’a, kayınvalidesi Dilek Uzelli’ye ve eşi Derya Uzelli Yılmaz’a tabancayla ateş etti. Daha sonra aynı silahı kullanarak kendini başından vurdu. İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Maalesef, Linda Yılmaz ve Dilek Uzelli’nin hayatını kaybettiği belirlendi. Derya Uzelli Yılmaz ise ambulansla Ege Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı, ancak durumu ağırdı.

Haber

Çiftin boşanma sürecinin çekişmeli geçtiği, kanser hastası Yusuf Yılmaz’ın tedavi için yurt dışına gidip geldiği öğrenildi. Polis ekiplerinin incelemesinde, Yusuf Yılmaz’ın üzerinden 4 ruhsatsız tabanca çıktı. Ayrıca, olası tutuklama durumunda diğer silahlardan birini kullanmayı amaçladığı değerlendirildi. Olay yerindeki incelemeler sürerken, polis tarafından soruşturma başlatıldı.

Haber

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme