• Haberler
  • Asayiş
  • İzmir’de öğretim üyesi demir sopalarla öldürüldü!

İzmir’de öğretim üyesi demir sopalarla öldürüldü!

İzmir’in Konak ilçesine bağlı Eşrefpaşa semtinde, Dokuz Eylül Üniversitesi Elektrik Elektronik Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Salih...

İzmir’in Konak ilçesine bağlı Eşrefpaşa semtinde, Dokuz Eylül Üniversitesi Elektrik Elektronik Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Salih Zafer Dicle (64), iki grup arasında çıkan bir tartışmanın ardından demir çubuklarla saldırıya uğradı. Olay, 21 Aralık Perşembe günü bir kafede meydana geldi.

DEMİR ÇUBUKLA SALDIRILDI

İddiaya göre, Dicle’nin üvey kardeşleri, husumetli oldukları kişiler konusunda yardım istemek için ona başvurdu. Dicle, sorunu çözme amacıyla kardeşlerinin husumetli olduğu kişilerle buluştu. Ancak buluşma sırasında iki grup arasında çıkan tartışma kısa sürede şiddete dönüştü, ve Dicle demir çubuklarla saldırıya uğradı.

BEYİN ÖLÜMÜ GERÇEKLEŞTİ

Olayın bildirilmesi üzerine sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi, ve Dr. Salih Zafer Dicle, yapılan ilk müdahalenin ardından Yeşilyurt Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Beyin kanaması geçirdiği belirlenen Dicle, daha sonra Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’nde yoğun bakıma alındı. Ancak bugün itibariyle yaşanan beyin ölümü, trajik bir sona işaret etti.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Olaya karışan kişilerin ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldığı öğrenildi. Ancak Dicle’nin beyin ölümü gerçekleşmesinin ardından, şüphelilerin tekrar gözaltına alınması için karar çıktı ve 3 kişi tutuklandı. Soruşturma devam ederken, olayın detayları kamuoyunu derin bir şekilde etkilemeye devam ediyor.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme