• Haberler
  • Gündem
  • İzmir’de ‘Tunç Soyer’ sesleri… Ankara duy sesimizi!

İzmir’de ‘Tunç Soyer’ sesleri… Ankara duy sesimizi!

Öğlen saatlerinde Egemenlik Binası önünde toplanan seyyar satıcılar, muhtarlar, STK ve yüzlerce Roman yurttaş, CHP’nin henüz...

İzmir’de ‘Tunç Soyer’ sesleri… Ankara duy sesimizi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Öğlen saatlerinde Egemenlik Binası önünde toplanan seyyar satıcılar, muhtarlar, STK ve yüzlerce Roman yurttaş, CHP’nin henüz İzmir Büyükşehir Belediyesi Adayı’nın netleşmemesi üzerine itirazlarını sürdürüyor. Sabaha kadar belediye binası önünde bekleme kararında ısrarcı davranan Tunç Soyer sevdalıları, “İzmir Tunç’tur, Tunç Kalacak” ifadelerini kullandı.

İzmir’de Tunç Soyer sesleri…
Ankara duy sesimizi!@trgykilic ‘in haberi ✍️ @chpizmiril @herkesicinCHP @tuncsoyer @izmirbld https://t.co/o3mFmekU49 pic.twitter.com/AWmrjUge4a

— Yeni İzmir (@GazeteYeniizmir) January 29, 2024

İzmir Erzurumlular Derneği Başkanı Medeni Erdem, “5 yıldır Tunç Başkan ile yürüyoruz ve Tunç Soyer’in ‘Çok ses, çok renk ve çok nefes’ ilkesiyle hareket ettik. Bu halk burada bir araya geldiyse, onun ilkesiyle toplanmıştır. Gönüllülük esasına dayanan bir toplanma olduğundan bu gecenin soğuğunda bir araya geldik. Sesimizi Ankara’ya duyuramıyoruz. Ankara duy sesimizi. İzmir’i rantçılara ve beşli çetelere teslim etmeyin diyoruz. Burada kimseden beklentim yok. Kusura bakmayın, ben doğruları söylüyorum. Siyaset çok farklı kulvarda gidiyor. STK siyaset üstü bir kurumdur. Biz görevimizi bilmeli yanlışa yanlış ve doğruya doğru demeliyiz. Şu anda bir yanlışın içerisindeler ve inşallah doğruyu bulacaklar” dedi.

Haber

Mikrofonu alan esnaf, Tunç Soyer’in ısrarla seçilmesini ve aday yapılmasını dile getirdi. Yaklaşık 100 vatandaş, Parlamenter Meclis’te (PM) Tunç Soyer’in isminin çıkması için bekleyişini sürdürüyor.

Haber

Turgay Kılıç

Bakmadan Geçme