İzmir’deki kahvehane baskınında yeni gelişme

11 Mayıs’ta Menderes’te iki grup arasında sözlü başlayan tartışma silahlı kavgaya dönüşmesi sonucunda 7 kişinin tabancayla...

İzmir’deki kahvehane baskınında yeni gelişme
TAKİP ET Google News ile Takip Et

11 Mayıs’ta Menderes’te iki grup arasında sözlü başlayan tartışma silahlı kavgaya dönüşmesi sonucunda 7 kişinin tabancayla vurulduğu olayda, silahla vurulan Timuçin Altınel, Süreyya Bayrak, Barış Coşgun, Rıdvan Bağcalı ve Ozancan Doğan’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Kavgada yaralanan M.Y. ve A.K. ise sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırılmıştı. Olayın ardından polis ekipleri geniş çaplı çalışma başlatmıştı.

7 şüpheli adliyeye sevk edildi

Olayla ilgili geniş çaplı çalışma başlatan polis ekipleri, yürütülen teknik ve fiziki takibin ardından şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Belirlenen 13 şüpheliyi yakalamak için harekete geçen İzmir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 11 şüpheliyi yakalayarak gözaltına alırken 2 şüpheliyi yakalama çalışmalarının ise sürdüğü öğrenildi. Şüphelilerden 7’si emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilirken 4 şüphelinin işlemlerinin sürdüğü kaydedildi.

Kavganın yeni detayları oraya çıktı

Öte yandan iki grup arasında daha önceden kumar sebebiyle alacak verecek meselesi yüzünden silahlı yaralama olayının olduğu, kahvehanede 5 kişinin öldüğü 2 kişinin yaralandığı olayın da bu yüzden kaynaklanan husumetten meydana geldiği öğrenildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.(İHA)

K.C.

Bakmadan Geçme